MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Scarlett και οι ακραίες ερωτικές της σκηνές συγκλόνισαν τους κριτικούς στην Βενετία!

Η Scarlett Johansson φαίνεται ότι είναι η πρωταγωνίστρια του Φεστιβάλ Βενετίας. Από την μια η σέξι εμφάνισή της στο Φεστιβάλ, με το εντυπωσιακό ντεκολτέ της, από την άλλη η ερμηνεία της στο -όπως φαίνεται- εξαιρετικά ενδιαφέρον Under the Skin, που προβλήθηκε στην Βενετία και έκανε τους κριτικούς να παραμιλούν. Όπως αποκαλύπτεται η Scarlett όχι μόνο γδύνεται στο έργο, αλλά υπάρχει σκηνή στην οποία επιδίδεται σε στοματικό σεξ on camera στην ταινία.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Οι κριτικές κάνουν λόγο για μια πολύ ερωτική ερμηνεία, που αποτελεί συνδυασμό της τόλμης της ηθοποιού,  της σαγήνης της, αλλά και του υποκριτικού της ταλέντου. Επίσης, γίνεται λόγος για μια μαγευτική, στυλιζαρισμένη ταινία με νωχελικούς ρυθμούς και εντυπωσιακή ατμοσφαιρικότητα, επαναλήψεις στην αφήγηση, μικρούς διαλόγους και πολύ αξιόλογες αναφορές στον χώρο της επιστημονικής φαντασίας. Οι κριτικοί μιλούν για εντυπωσιακό comeback του σκηνοθέτη Jonathan Glazer, που στο παρελθόν είχε δώσει το σπουδαίο “Ερωτικό Κτήνος” (2000). 

Στην ταινία η Scarlett είναι μια εξωγήινη- κορίτσι της διπλανής πόρτας, που έλκει τα θύματά της για το κρέας τους, χρησιμοποιώντας τα σεξουαλικά της θέλγητρα. Είναι σίγουρα μια ταινία- πρόκληση για την ηθοποιό, αλλά και για τους θεατές. 

Α… Επίσης, υπάρχει η φήμη πως η Scarlett αρραβωνιάστηκε με τον Γάλλο Romain Duriac. Στις φωτογραφίες η ηθοποιός φοράει ένα δαχτυλίδι, που σύμφωνα με αρκετά δημοσιεύματα είναι δαχτυλίδι αρραβώνων.

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b