MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Live με… προβλήματα: Οι παράλογες απαιτήσεις των σταρ πριν βγουν στη σκηνή

Η πρόσφατη ακύρωση της συναυλίας της Λατίνας ποπ σταρ Jennifer Lopez στην Ινδία, εξαιτίας των υπερβολικών απαιτήσεων της, όπως ιδιωτικό αεροπλάνο και πολυάριθμα δωμάτια στο ξενοδοχείο της, απέδειξε για άλλη μια φορά πόσο οι διάσημοι μπορούν να γίνουν φοβερό βάρος. Σας παρουσιάζουμε όλους εκείνους που με τις επιθυμίες τους τρελαίνουν κόσμο.

Monopoli Team

madonnabΔιακόσμηση αλά…Madonna: Μπορεί να είναι η βασίλισσα της ποπ όμως αυτά που ζητάει σε κάθε συναυλία της ξεπερνούν και τα θέλω μιας πραγματικής βασίλισσας. Στο καμαρίνι της απαιτεί κάθε φορά να αφαιρεθούν όλα τα έπιπλα, ώστε να τα τοποθετεί εκείνη με τον τρόπο που θέλει. Στη συνέχεια, η Madonna επιθυμεί για το δωμάτιο της 20 διεθνείς γραμμές τηλεφώνων, ενώ το χειρότερο που φαίνεται να έχει ζητήσει είναι η αλλαγή στο κάθισμα της τουαλέτας κάθε βράδυ!

161418663 beyonce sgBeyoncé με έμφαση στα χρώματα: Η λίστα με τις απαιτήσεις της 31χρονης Beyoncé είναι πολύ συγκεκριμένη και πρέπει να ικανοποιείται σε κάθε περιοδεία της. Το προσωπικό πρέπει να φοράει 100% βαμβακερά ρούχα, οι τοίχοι να είναι φρεσκοβαμμένοι άσπροι και στην τουαλέτα πρέπει να υπάρχει μόνο κόκκινο χαρτί. Τέλος, κατά τη διάρκεια του φαγητού η Αμερικανίδα τραγουδίστρια επιθυμεί να βλέπει μόνο πράσινες σαλάτες.

Rihanna-MTVΤα υφάσματα της Rihanna: Η νεαρή ποπ σταρ από τα Barbados φαίνεται πως έχει μία εμμονή με τα υφάσματα. Για αυτό το λόγο ζητάει στο καμαρίνι της να υπάρχει ένας λευκός καναπές από βελούδο και μάλιστα μεγάλος ώστε να μπορεί να κοιμηθεί, τα μαξιλάρια πρέπει να έχουν σχέδιο animal print, αλλά χωρίς βούλες και η κουβέρτα επίσης βελούδινη με το αποτύπωμα κάποιου ζώου. Η υπερβολική καθαριότητα είναι αυτονόητη για τη Rihanna, κυρίως για το χαλί του δωματίου της όπου θα περπατάει ξυπόλητη.

lady-gaga12Η Lady Gaga και το μοντέλο: Η σταρ του εκκεντρικού δεν θα μπορούσε παρά να έχει εξίσου εκκεντρικές προτιμήσεις. Στο δωμάτιο της η Lady Gaga επιθυμεί να βρίσκεται είναι μοντέλο με ροζ, φουντωτά μαλλιά, αλλά κανείς δεν έχει μπορέσει να καταλάβει για πιο λόγο. Ο, τι τρώει πρέπει να είναι βιολογικό, ακόμα και τα πατατάκια, παρότι παράλληλα ζητάει και ουίσκι.

Steven-TylermikroΩραιοπαθής Steven Tyler: Ποιος είπε ότι οι άντρες είναι απλοί; Ο τραγουδιστής του ροκ συγκροτήματος Aerosmith, Steven Tyler, ζητάει κάθε φορά το δωμάτιο του να είναι διακοσμημένο σε Ινδικό στυλ. Επίσης , στο καμαρίνι του θα έπρεπε να υπάρχει ένας ολόσωμος καθρέφτης, ύψους 2μιση μέτρων, ώστε να κοιτάζεται πριν βγει στη σκηνή.

 
 
 
 
 

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b