MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι 5 πιο μισητοί celebrities στον πλανήτη!

Το βρετανικό περιοδικό “Star Magazine” δημοσίευσε την λίστα με τους 20 πιο μισητούς διασήμους, Εμείς σας παρουσιάζουμε τους 5 πρώτους της λίστας, εξηγώντας για ποιους λόγους βρέθηκαν σε αυτή την άβολη θέση.

Monopoli Team

Gwyneth Paltrow 231. Gwyneth Paltrow 
Η 40χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός κατέκτησε την πρώτη θέση της λίστας των πιο μισητών σταρ και μας κάνει να αναρωτιόμαστε τι προκαλεί τόσο μίσος για μία πανέμορφη, λαμπερή και ταλαντούχα σταρ. Όπως φαίνεται η Gwyneth Paltrow έχει εκμεταλλευτεί την φήμη της , για να προβάλει συνεχώς τη ζωή της ως πρότυπο. Σύμφωνα με εκείνη, τα παιδιά της απαγορεύεται να παρακολουθούν τηλεόραση στα αγγλικά, αλλά παρακολουθούν μόνο γαλλικά και ισπανικά προγράμματα, ενώ αποφεύγουν τους υδατάνθρακες με αποτέλεσμα να μένουν πολλές φορές πεινασμένα.

Kristen-Stewart2. Kristen Stewart
Η νεαρή ηθοποιός, γνωστή από την ταινία “The Twilight”, θα μπορούσαμε να πούμε πως ήταν αρκετά αγαπητή στο κοινό όμως από το περσινό καλοκαίρι αυτό ανετράπη. Η Kristen Stewart ήταν παγκοσμίως γνωστό ότι διατηρούσε σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της Robert Pattinson, οπότε οι φωτογραφίες που την έδειχναν να ερωτοτροπεί με το σκηνοθέτη Rupert Sanders («Η χιονάτη και ο Κυνηγός», όπου πρωταγωνιστούσε η Kristen) δεν θα μπορούσαν παρά να προκαλέσουν σκάνδαλο. Οι φανατικές θαυμάστριες του Pattinson την μίσησαν για πάντα, αλλά έχασε και δικούς τους fans.

Jennifer-jennifer3. Jennifer Lopez 

Η Λατίνα τραγουδίστρια Jennifer Lopez μπορεί να ξεσηκώνει το κοινό με τις εμφανίσεις της, αυτό όμως δεν σημαίνει πως όλοι την συμπαθούν. Πολλοί την αποκαλούν μία εγωπαθής ντίβα , καθώς θεωρούν πως την ενδιαφέρουν μόνο η εμφάνιση της και η ικανοποίηση των απαιτήσεων της. Μάλιστα, στο Yahoo υπάρχει και ομάδα για όσους τη μισούν με τίτλο “Anti-Jennifer Lopez” και περιλαμβάνει 350 μέλη.
Εμείς θα υποστηρίξουμε πως τη μισούν επειδή παρά τα 43 της χρόνια έχει για σύντροφο τον νεαρό χορευτή Casper Smart.

mayers4. John Mayer
Ο 35χρονος τραγουδιστής της ποπ βρίσκεται στην τέταρτη θέση της λίστας, κυρίως για το «μεγάλο στόμα» που διαθέτει και τις τολμηρές του δηλώσεις. Τον Απρίλιο του 2010 σε συνέντευξη του στο περιοδικό Playboy αποκάλυψε με κάθε λεπτομέρεια τις πρώην σχέσεις του με τη Jessica Simpson και την Jennifer Aniston. Όσοι τον μισούν αυτοαποκαλούνται Mayer Hater κάνοντας ένα λογοπαίγνιο με το όνομά του. Πάντως δεν φαίνεται να τον απασχολεί ιδιαίτερα όλο αυτό και δηλώνει πως δεν παίρνει τον εαυτό του στα σοβαρά.
 
katherine-heigl5. Katherine Heigl: 
Η 34χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός Katherine Heigl, που έγινε γνωστή μέσα από την τηλεοπτική σειρά “Grey’s Anatomy” από είδωλο κατέληξε σε αποτυχία. 
Σε συνέντευξη της στο περιοδικό Vanity Fair to 2008, η ηθοποιός αποκάλυψε με λεπτομέρειες το θάνατο του μεγαλύτερου αδερφού της και μίλησε για την άσχημη παιδική της ηλικία ως Μορμόνη. Οι δημοσιογράφοι έσπευσαν να τη χαρακτηρίσουν σεξιστική και «μέγαιρα».
Στην αναζήτηση του Google η φράση “I hate Katherine Heigl” έχει 27 χιλιάδες χτυπήματα , καθώς φαίνεται η ίδια τελικά να κατέστρεψε την καριέρα της.
Μαριαλένα Δελεβάντε
 
 
 
 

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b