MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Καυτό μοντέλο γίνεται η κόρη της Kim Basinger (pics)

Το σέξι μήλο κάτω από την σέξι μηλιά θα πέσει. Η κόρη του Alec Baldwin και της Kim Basinger, μιας ηθοποιού που λατρεύτηκε σαν Θεά για την ομορφιά της, όταν ήταν στο απώγειο της καριέρας της, δύσκολα θα μπορούσε να μην είναι κουκλάρα και να μην κάνει τελικά καριέρα σχετική με το σεξ απίλ της.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η 17χρονη καλλονή πρόσφατα ανακοίνωσε στην σελίδα της στο Twitter ότι υπέγραψε συμβόλαιο με τα αμερικανικά πρακτορεία μοντέλων Two Management και IMG Models. Η κόρη της Kim δημοσιεύει στο Instagram τον τελευταίο καιρό φωτογραφίες της που δείχνουν το καλλίγραμμο σώμα της.

Το IMG Models στη Νέα Υόρκη εκπροσωπεί και τις έτερες καλλονές Miranda Kerr, Karlie Kloss και Kate Moss, κάτι που έκανε την Ireland να γράψει στο Twitter της: «Είμαι τυχερή, πανευτυχής και έτοιμη για δουλειά».

Το νέο μοντέλο έχει ένα ιδιαίτερο όνομα: Ireland, που θα πει Ιρλανδία. Ίσως για να τιμήσει ο Alec Baldwin την ιρλανδική του καταγωγή, καθώς το πολιτιστικό δέντρο της οικογένειάς του έχει μέσα ρίζες από Ιρλανδία, Αγγλία και Γαλλία.

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b