MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Adele: Βγάζει πάνω από 100 χιλιάδες ευρώ για το κάθε λεπτό συναυλίας!

Μυθικά είναι τα ποσά που κερδίζει η βραβευμένη με Grammy και με Oscar τραγουδίστρια Adele. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας μεγιστάνας από την Νότια Αφρική ήθελε να την κλείσει για να τραγουδήσει στην δεξίωση του γάμου της κόρης του, αλλά μόλις έμαθε πόσο θα του στοίχιζε μια εμφάνιση 25 λεπτών της διάσημης τραγουδίστριας, ακύρωσε την συμφωνία, καθώς δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει οικονομικά.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Συγκεκριμένα, ο μεγιστάνας βρήκε δυσθεώρητο το ποσό των 2,5 εκατ. βρετανικών λιρών, που θα του στοίχιζαν 25 λεπτά της Adele στην δεξίωσή του. Το ποσό αυτό αναλογεί σε 100 χιλιάδες βρετανικές λίρες το λεπτό, κάτι που σημαίνει ότι ένα λεπτό της Adele στην σκηνή χρεώνεται πάνω από 115 χιλιάδες € (τόση είναι η ισοτιμία βρετανικής λίρας και €). 

Βέβαια, είναι λογικό μια τόσο δημοφιλής τραγουδίστρια να χρεώνει πανάκριβα τέτοιες ιδιωτικές εμφανίσεις της. Καθώς η δημοφιλία της είναι τεράστια σε παγκόσμιο επίπεδο, θα είναι πάρα πολλοί αυτοί που θα της ζητούν να παρευρεθεί σε ιδιωτικές εκδηλώσεις. Οπότε, αναγκαστικά θα τους χρεώνει πανάκριβα, γιατί δεν μπορεί να πηγαίνει παντού.

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b