MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Όσκαρ: Ποιά είναι τα μεγάλα φαβορί για τα γραφεία στοιχημάτων!

Τα φετινά Όσκαρ θα είναι εξαιρετικά αμφίρροπα. Τα γραφεία στοιχημάτων πιστεύουν ότι η Ακαδημία το 2013 θα ψηφίσει πολιτικά και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους δύο υποψηφιότητες ξεχωρίζουν για την διεκδίκηση του μεγαλύτερου αριθμού αγαλματιδίων. Ο Lincoln του Spielberg και το Επιχείρηση Αργώ (Argo) του Ben Affleck.

Monopoli Team

ΟΣΚΑΡ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ
Μπορεί το Licoln να συγκέντρωσε 12 υποψηφιότητες για όσκαρ, ωστόσο η ταινία Argo του Μπέν Άφλεκ δείχνει να κερδίζει έδαφος για την καλύτερη ταινία της χρονιάς, σύμφωνα με μερικά από τα μεγαλύτερα γραφεία στοιχημάτων. Το βρετανικό William Hill δίνει στο Argo 1.17 και στο Lincoln 5.00, ενώ το Αυστραλιανό sportsbet.com δίνει αντίστοιχα 1.12 και 6.00.

ΟΣΚΑΡ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΣ

stev
Το βραβείο σκηνοθεσίας έχει (για άλλη μια χρονιά) φαβορί τον Steven Spielberg του Lincoln, έναντι του Ang Lee ο οποίος σκηνοθέτησε τη Ζωή του Πι. Η επιλογή του αμερικανού σκηνοθέτη προσφέρεται στο 1.20 και 1.22, έναντι του αντιπάλου του που προσφέρει 5.00 και στις δύο εταιρίες.

ΟΣΚΑΡ Α ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ

lincoln
Η εξαιρετική ερμηνεία του Daniel Day – Lewis ως Lincoln τον έχει χρήσει ακλόνητο φαβορί για την κατηγορία του καλύτερου ηθοποιού. 1.02 και 1.04 είναι η απόδοση του. Τον χωρίζει τεράστια απόσταση με τον Hugh Jackman (Les Miserables) που βρίσκεται στο 17.00 και 8.00 αντίστοιχα!

ΟΣΚΑΡ Α ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΡΟΛΟΥ

lawrence
Μεγαλύτερος ανταγωνισμός από τις παραπάνω κατηγορίες υπάρχει στην υποψηφιότητα για την καλύτερη ηθοποιό, όπου η Jennifer Lawrence του Silver Linings Playbook (Οδηγός Αισιοδοξίας) έχει  προβάδισμα απέναντι στην Emmanuelle Riva (Amour). Οι Βρετανοί ποντάρουν στο 1.57  την Lawrence έναντι 4.00 της Riva αλλά και της Jessica Chastain (του Zero Dark Thirty), ενώ οι Αυστραλοί δίνουν στο 1.57 την Lawrence και στο  3.75 την Riva και λίγο πιο χαμηλά την Chastain.

ΟΣΚΑΡ Β ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ

Ντέρμπι έχουμε στην κατηγορία του Β ανδρικού ρόλου. Και οι δύο εταιρίες παρουσιάζουν ως πρώτη επιλογή τον Tommy Lee Jones (Lincoln) με 2.20 αντί του Christoph Waltz (Django Unchained) με 2.50.

ΟΣΚΑΡ Β ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΡΟΛΟΥ

anne hathaway
Πιο ξεκάθαρο φαβορί δεν υπάρχει από την Anne Hathaway (Les Miserables) για τον Β γυναικείο ρόλο. Η Hathaway παίζεται στο 1.01 κι από τις δύο στοιχηματικές εταιρείες και η Sally Field (Lincoln) στο 17.00 και 18.00.

ΟΣΚΑΡ ΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ

Στην καλύτερη ταινία κινουμένων σχεδίων οι διαφορές είναι μικρές. Το Brave βρίσκεται στο 2.00 και 1.85 και το Wreck-It Ralph στο 2.50 και 2.65.

ΟΣΚΑΡ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ

django
Η κατηγορία καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου έχει τρεις διεκδικητές που βρίσκονται πολύ κοντά. Οι Βρετανοί δίνουν το Django Unchained στο 2.10, το Zero Dark Thirty στο 2.50 και το Amour στο 3.50. Οι Αυστραλοί ποντάρουν αντίστοιχα στο 1.80 το Django Unchained, στο 2.50 το Zero Dark Thirty και το Amour 3.50.

ΟΣΚΑΡ ΔΙΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ

Το Lincoln και το Argo πρωταγωνιστούν και στην κατηγορία διασκευασμένου σεναρίου, με τους Βρετανούς να δίνουν προβάδισμα στο Lincoln με 1.83 και το Argo να ακολουθεί με 2.25. Αντίθετα οι Αυστραλοί θεωρούν φαβορί την ταινία του Ben Affleck με 1.95 έναντι 2.10 του Lincoln.

ΟΣΚΑΡ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

amour Mikael Chaneke
Σχετικά με το όσκαρ καλύτερη ξενόγλωσσης ταινίας και οι δύο εταιρίες χρήζουν ξεκάθαρο φαβορί το Amour στο 1.02 και αρκετά μακριά τοποθετούν το A Royal Affair με 15.00. Στο μοντάζ την πρώτη θέση καταλαμβάνει το Argo και το Zero Dark Thirty ακολουθεί από κοντά. Οι Βρετανοί δίνουν τις αποδόσεις στο 1.40 – 3.00 και οι Αυστραλοί στο 1.34 – 3.00.

ΟΣΚΑΡ ΟΠΤΙΚΩΝ ΕΦΕ

life-of-pi-0a
Ξεκάθαρο φαβορί υπάρχει και στην υποψηφιότητα των ειδικών οπτικών εφέ, με τις δύο εταιρίες να ποντάρουν στο Life Of Pi με 1.04 και στο The Hobbit: An Unexpected Journey με 9.00. Στην επιλογή καλύτερου τραγουδιού, το William Hill φαβορί το Skyfall της Adelle με 1.11 και στην δεύτερη θέση κατατάσσει το Suddenly του Hugh Jackman, ενώ το sportsbet.com ποντάρει στα αντίστοιχα τραγούδια με 1.05 και 6.50

 
 
 
 
[iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/5ESR382L7Wo” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b