MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Cristiano Ronaldo: Κανείς δεν το αγαπάει αυτό το αγόρι!

Την πίκρα του που η “υπεροπτική” του συμπεριφορά του έχει κοστίσει στο ότι δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει τις καρδιές των ποδοσφαιρόφιλων ανά την υφήλιο όσο ο Messi, εξέφρασε ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Cristiano Ronaldo σε συνέντευξή του στο CNN.

author-image Γιώργος Σμυρνής

“Δεν θέλω να κλαίω γι’ αυτό, αλλά μερικές φορές νομίζω πως ναι” παραδέχθηκε ο Ronaldo, απαντώντας το κατά πόσο  του έχει στοιχίσει το γεγονός ότι πολλοί ποδοσφαιρόφιλοι έχουν σχηματίσει μια αρνητική εικόνα γι’ αυτόν. 

“Είναι μια ερώτηση στην οποία ποτέ δεν δίνω μια 100% σωστή απάντηση, γιατί μερικές φορές δεν ξέρω. Δεν πιστεύω ότι πρέπει να επιτρέψω στους άλλου ανθρώπους να αλλάξουν την προσωπικότητά μου” τόνισε ο διάσημος ποδοσφαιριστής. Ωστόσο, αποδέχθηκε την κακή του εικόνα στους θεατές. “Μερικές φορές παραδέχομαι ότι έχω κακή εικόνα στο γήπεδο, γιατί είμαι πάρα πολύ σοβαρός.”

Το πρόβλημα, για τον Ronaldo, είναι πως οι θεατές τον κρίνουν μόνο από την εικόνα που βγάζει στο γήπεδο και δεν ξέρουν τον… πραγματικό Cristiano.

“Αν πραγματικά με ξέρεις, αν είσαι φίλος μου και σε αφήνω να μπεις στο σπίτι μου και περάσεις μια μέρα μαζί μου, θα ξέρεις πως σιχαίνομαι την ήττα”, τόνισε. “Μερικές φορές είμαι θύμα αυτής της κατάστασης, γιατί δεν ξέρουν τον πραγματικό Cristiano. Αλλά έτσι είναι η ζώη. Έτσι είμαι εγώ.”

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b