MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ατάκα δηλητήριο του Obama για τον Donald Trump

Στον χαβαλέ το γύρισε ο Obama με τον πολυεκατομμυριούχο Donald Trump που τον προκαλεί να βγάλει στην δημοσιότητα τα χαρτιά του από το Κολέγιο, για να αποδείξει ο Πρόεδρος των ΗΠΑ ότι είναι πραγματικός Αμερικανός. Στην όλη αυτή υπόθεση που έχει στήσει ο γραφικός μεγιστάνας και φίλος του Mitt Romney ο Obama απάντησε με σαρκασμό στην εκπομπή του Jay Leno, του οποίου το στυλ συνεντεύξεων στην Ελλάδα ακολουθεί ο Θέμος Αναστασιάδης.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Τον τελευταίο καιρό ο Donald Trump προκαλεί κάθε μέρα από τις τηλεοράσεις τον Obama να βγάλει στην δημοσιότητα τα χαρτιά από τις σπουδές του. Αν το κάνει, ο Trump λέει ότι θα του κόψει μια επιταγή 5 εκατ. δολαρίων, για να τα δώσει ο Αμερικανός Πρόεδρος σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της αρεσκείας του. O λόγος που το ζητάει είναι γιατί πιστεύει ότι με αυτά τα χαρτιά θα αποδειχθεί ότι ο Obama δεν έχει γεννηθεί στις ΗΠΑ, κάτι το οποίο πιστεύουν αρκετοί ψηφοφόροι των ρεπουμπλικανών.

Ο Jay Leno, που είχε την τιμή να έχει καλεσμένο στην εκπομπή του τον Obama, ρώτησε τον Πρόεδρο των ΗΠΑ “τι τρέχει με σένα και τον Donald Trump”. Η απάντηση του Obama ήταν αποστομωτική: “Αυτή η κόντρα έχει ξεκινήσει από τότε που μεγαλώναμε μαζί στην Κένυα”.

Η Κένυα ειναι σύμφωνα με τον μεγιστάνα ο τόπος γέννησης του Barack Obama και όχι η Χαβάη. Έτσι ο Obama του απάντησε ότι όχι μόνο ο ίδιος, αλλά και ο Donald Trump γεννήθηκε στην Κένυα και μεγάλωσαν μάλιστα και παρέα. Δηλαδή το παραμύθι του Trump ο Obama το φούσκωσε ακόμα περισσότερο, γελοιοποιώντας το τελείως.

Ο Donald Trump είναι γνωστός για τις εκκεντρικές του εμφανίσεις στη δημόσια σφαίρα των ΗΠΑ και κατ’ επέκταση ολόκληρου του κόσμου, αφού ό,τι συμβαίνει στην Αμερική αναπαράγεται παντού. Θυμίζουμε ότι πριν μερικές μέρες είχε συμβουλεύσει τον Robert Pattinson να μην δεχθεί πίσω την Kristen Stewart, γιατί τον απάτησε σαν σκυλί και θα τον απατήσει ξανά και ξανά. Και όπως ισχυρίζεται, δεν πέφτει ποτέ έξω.

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b