MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Kristen Stewart- Robert Pattinson: Μούφα χωρισμός, μούφα σκάνδαλο ή μούφα σχέση;

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Χωρίσανε επεισοδιακά, τα ξαναβρήκανε σαν να μην τρέχει τίποτα και τώρα συγκατοικούν αρμονικά στην βίλα της Kristen στο Μάλιμπου. Το ζεύγος Twilight αποδεικνύεται ότι έχει ανοσία στην απιστία. Και έτσι δημιουργούνται ερωτηματικά: Υπήρχε πραγματικά σκάνδαλο; Υπήρχε πραγματικός χωρισμός; Υπάρχει πραγματικά σχέση; Γιατί η ευκολία με την οποία τα ξαναβρήκανε είναι τουλάχιστον ύποπτη.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Ο Robert Pattinson θεωρείται από τις γυναίκες ως ένας- αν όχι ο πιο- καυτός πρωταγωνιστής. Είναι κάτι σαν τον Ρουβά, μόνο που είναι νεότερος και έχει παγκόσμια προβολή. Μπορεί να βρει όποια θέλει. Γκομενάρες 20 φορές πιο σέξι από την όμορφη μεν, αλλά όχι και κάτι το ιδιαίτερο Kristen Stewart.

Και όμως, παρά το ότι η Stewart του τα φόρεσε και τον έκανε ρεζίλι, με το σκάνδαλο που διέρρευσε στα μίντια, με αυτήν να είναι σε πολύ καυτές περιπτύξεις με τον σκηνοθέτη της ταινίας «η χιονάτη κι ο κυνηγός», τελικά δεν πέρασαν παρά δυο μήνες και τώρα είναι ξανά μαζί.

Ένα μπαράζ ειδήσεων είχε κυκλοφορήσει στα ΜΜΕ για το πόσο απελπισμένος κι ανασφαλής είναι ο Pattinson χωρίς την Kristen. Προφανώς, για να την συγχωρέσει τόσο εύκολα, θα είναι. Εκτός και αν όλο αυτό το affair δεν είναι τίποτα άλλο, από ένα καλά στημένο παιχνίδι του μάρκετινγκ. Μια σχέση που βοηθάει καλύτερα την επικοινωνιακή προώθηση του Twilight, αλλά και των δύο σταρ που αναδείχθηκαν μέσα από την αφελή σειρά ταινιών για teenagers με θέμα τον ερωτευμένο βρικόλακα και την εξίσου παθιάρα γι’ αυτόν ερωμένη του.

Ή μπορεί πολύ απλά οι δυο τους να έχουν μια σχέση απελευθερωμένη. Να κάνει ο καθένας τα δικά του και απλά να έτυχε στην Kristen Stewart η γκαντεμιά να την τσακώσει ο φακός των παπαράτσι με τον παντρεμένο. Αν συμβαίνει αυτό, που το βρίσκω εξαιρετικά πιθανό, θα δικαιολογούσε απόλυτα την στάση και του Pattinson. Χωρίσανε για τα μάτια του κόσμου για δύο μήνες και τώρα τα ξαναβρίσκουν. Αυτό το σενάριο, κατά τη γνώμη μου, φαίνεται πολύ πιθανό. Έτσι κι αλλιώς, τα πράγματα σε αυτόν τον κόσμο είναι αρκετά απελευθερωμένα και παριστάνουν για τα μάτια του κόσμου τους μονογαμικούς, τους πουριτανούς και τους τρελά ερωτευμένους.

Γιώργος Σμυρνής

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Ιστορίες
Σχετικά Θέματα
Art & Culture
Τι έφερε η “ανάσταση” της «Μήδειας» στην Επίδαυρο
Επίκαιρα
Ποιοι δρόμοι κλείνουν σήμερα στο κέντρο της Αθήνας και την Καλλιθέα
Αφιέρωμα
Τι κρατά τους Black Veil Brides ζωντανούς στην post-emo εποχή; Η απάντηση έρχεται στο Release Athens
Art & Culture
Η Ύδρα στο επίκεντρο της τέχνης και του σινεμά με τη θερινή έκδοση του ArtCinema
Art & Culture
Τα Καλογεράκια πάνε στην Εύβοια με το “Μέλισμα” της ΕΛΣ
Επίκαιρα
Stop Scrolling: Μουντιάλ, δίκες και γυναικοκτονίες – καμία κανονικότητα δεν είναι, αρκετά, κανονική
Επίκαιρα
Ακάθεκτος ο ελληνικός τουρισμός: Αύξηση 10,6% στις αφίξεις και 9,5% στις εισπράξεις τον Απρίλιο
Αγορές
«Πρεμιέρα» για το PosoKanei.gov.gr – Το νέο εργαλείο σύγκρισης τιμών στα σούπερ μάρκετ
Αφιέρωμα
Jean-Michel Jarre: 5 θρυλικές συναυλίες που έμειναν στην ιστορία – πριν κατακτήσει και την Αθήνα
Αφιέρωμα
Σε πάρκα, γήπεδα και βουνά: Πού θα ακούσεις φέτος το καλοκαίρι τους αγαπημένους σου Έλληνες καλλιτέχνες
Art & Culture
Germaine Richier: Η γλύπτρια που επαναπροσδιόρισε την ανθρώπινη μορφή, στην Άνδρο
Επίκαιρα
«Τουρισμός για όλους»: Έως 600 ευρώ η επιδότηση – Οι δικαιούχοι