MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Kristen Stewart- Robert Pattinson: Μούφα χωρισμός, μούφα σκάνδαλο ή μούφα σχέση;

Χωρίσανε επεισοδιακά, τα ξαναβρήκανε σαν να μην τρέχει τίποτα και τώρα συγκατοικούν αρμονικά στην βίλα της Kristen στο Μάλιμπου. Το ζεύγος Twilight αποδεικνύεται ότι έχει ανοσία στην απιστία. Και έτσι δημιουργούνται ερωτηματικά: Υπήρχε πραγματικά σκάνδαλο; Υπήρχε πραγματικός χωρισμός; Υπάρχει πραγματικά σχέση; Γιατί η ευκολία με την οποία τα ξαναβρήκανε είναι τουλάχιστον ύποπτη.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο Robert Pattinson θεωρείται από τις γυναίκες ως ένας- αν όχι ο πιο- καυτός πρωταγωνιστής. Είναι κάτι σαν τον Ρουβά, μόνο που είναι νεότερος και έχει παγκόσμια προβολή. Μπορεί να βρει όποια θέλει. Γκομενάρες 20 φορές πιο σέξι από την όμορφη μεν, αλλά όχι και κάτι το ιδιαίτερο Kristen Stewart.

Και όμως, παρά το ότι η Stewart του τα φόρεσε και τον έκανε ρεζίλι, με το σκάνδαλο που διέρρευσε στα μίντια, με αυτήν να είναι σε πολύ καυτές περιπτύξεις με τον σκηνοθέτη της ταινίας «η χιονάτη κι ο κυνηγός», τελικά δεν πέρασαν παρά δυο μήνες και τώρα είναι ξανά μαζί.

Ένα μπαράζ ειδήσεων είχε κυκλοφορήσει στα ΜΜΕ για το πόσο απελπισμένος κι ανασφαλής είναι ο Pattinson χωρίς την Kristen. Προφανώς, για να την συγχωρέσει τόσο εύκολα, θα είναι. Εκτός και αν όλο αυτό το affair δεν είναι τίποτα άλλο, από ένα καλά στημένο παιχνίδι του μάρκετινγκ. Μια σχέση που βοηθάει καλύτερα την επικοινωνιακή προώθηση του Twilight, αλλά και των δύο σταρ που αναδείχθηκαν μέσα από την αφελή σειρά ταινιών για teenagers με θέμα τον ερωτευμένο βρικόλακα και την εξίσου παθιάρα γι’ αυτόν ερωμένη του.

Ή μπορεί πολύ απλά οι δυο τους να έχουν μια σχέση απελευθερωμένη. Να κάνει ο καθένας τα δικά του και απλά να έτυχε στην Kristen Stewart η γκαντεμιά να την τσακώσει ο φακός των παπαράτσι με τον παντρεμένο. Αν συμβαίνει αυτό, που το βρίσκω εξαιρετικά πιθανό, θα δικαιολογούσε απόλυτα την στάση και του Pattinson. Χωρίσανε για τα μάτια του κόσμου για δύο μήνες και τώρα τα ξαναβρίσκουν. Αυτό το σενάριο, κατά τη γνώμη μου, φαίνεται πολύ πιθανό. Έτσι κι αλλιώς, τα πράγματα σε αυτόν τον κόσμο είναι αρκετά απελευθερωμένα και παριστάνουν για τα μάτια του κόσμου τους μονογαμικούς, τους πουριτανούς και τους τρελά ερωτευμένους.

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b