MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Την “παλεύει” η Madonna; Στριπτίζ στα 53 της σε συναυλίες σε Τουρκία και Ισπανία!

Κάτι πρέπει να την έχει πιάσει την Madonna, βλέποντας ότι τα χρόνια αυξάνουν- δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η τάση της να πλακώνεται των επίμαχων σημείων της σε διάφορες σκηνές της παγκόσμιας περιοδείας της.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Την αρχή έκανε στην συναυλία που έκανε στην Ισπανία, όταν κατέβασε το παντελόνι της μπροστά στα μάτια των έκπληκτων θεατών και επέδειξε τα οπίσθια της (φορώντας μόνο στρινγκ). Σαν να μην της έφτανε αυτό (και ίσως βλέποντας ότι το κόλπο έπιασε και όλοι ασχολούνται με το στρινγκάκι της), αποφάσισε να κάνει κι ένα δεύτερο χτύπημα.

Αυτή τη φορά το έκανε στην αρκετά (αν και όχι όσο εμείς νομίζουμε) συντηρητική και θρησκόληπτη Τουρκία. Η Madonna κατέβασε λίγο το σουτιέν κι έδειξε το ένα της στήθος στους Τούρκους φαν της, τραγουδώντας το κομμάτι Human Nature. Το τραγούδι, βέβαια, λόγω θέματος, το σηκώνει το στριπτίζ. Αλλά τώρα το θυμήθηκε αυτό η Madonna; Στη δύση της καριέρας της;

Βέβαια, η Madonna θέλει να δείχνει και πολιτικοποιημένη. Οπότε δεν αποκλείεται να ισχυρισθεί ότι το έκανε, για να προκαλέσει αντιδράσεις στην συντηρητική Τουρκία, όπου κυριαρχούν οι Ισλαμιστές του Ερντογάν. Μία κίνηση… πολιτικής πρόκλησης, σαν και αυτήν που έκανε με το να χρησιμοποιήσει το πρόσωπο της αρχηγού της ακροδεξιάς στη Γαλλία, Marine Le Pen, μαζί με τη σβάστιγκα. Έξαλλη έγινε η Le Pen με αυτή την κίνηση της βασίλισσας της ποπ και απείλησε με μηνύσεις.

Βλέπουμε λοιπόν ότι η Madonna εξακολουθεί να προωθεί την καριέρα της μέσω της πρόκλησης. Μόνο που στα γεράματα το τσιτσίδωμα on stage δείχνει κάπως… δεύτερο. Όσο για την πολιτική πρόκληση εναντίον της ακροδεξιάς, αν και συμφωνώ με τη Madonna, δεν μπορώ να πω ότι με πείθει το μήνυμα. Γενικά, κοινωνικά φιλελεύθερες πολιτικές γραμμές, όταν της βλέπω από καλλιτέχνες που κολυμπάνε στα λεφτά και την τέχνη τους την έχουν ταυτίσει με το μάρκετινγκ, για κάποιον ανεξήγητο λόγο, με αφήνουν παγερά αδιάφορο.

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b