MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
24
ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Carla Bruni: Είμαι κι εγώ Lady Gaga!

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Με τη Lady Gaga παραλλήλισε τον εαυτό της η Carla Bruni, στο πλαίσιο συνέντευξης που έδωσε σε πολιτικό περιοδικό, στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας του συζύγου του για την επανεκλογή του στην προεδρία της Γαλλίας.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Το πρώην μοντέλο απάντησε σε ερώτση για την έκθεση της στα Media και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην διαχείριση της εικόνας της ως πρώτη κυρία της Γαλλίας. Η 44χρονη σύζυγος του Nicolas Sarkozy απάντησε ότι θα της ήταν πολύ πιο δύσκολο, αν δεν είχε την εμπειρία στην έκθεση στα ΜΜΕ από την καριέρα της ως μοντέλο και τραγουδίστρια.

“Με την εμπειρία μου στα Media, είμαι Lady Gaga” είπε χαρακτηριστικά η Carla Bruni. Και δεν είναι Lady Gaga μόνο στην σχέση της με τα ΜΜΕ, αλλά και στις μεταμορφώσεις. Όπως δηλώνει η Carla, έχει μάθει να κρύβεται από τον κόσμο και τους παπαράτσι. “Μεταμφιέζομαι τόσο μεταφορικά, όσο και κυριολεκτικά. Με μια περούκα, κανείς δεν με αναγνωρίζει στο Μετρό” δήλωσε το πρώην μοντέλο. 

Εκλογές έρχονται στην Γαλλία και ο Nicolas Sarkozy διεκδικεί με δυσκολίες την επανεκλογή του στην Προεδρία της χώρας. Η σύζυγός του, εκτός του ότι προσπαθεί να δείξει πως δεν την ενδιαφέρει τόσο πολύ η προβολή, αλλά αναγκάζεται να μεταμφιεσθεί, για να γίνει μία με τον κόσμο, απάντησε ακόμα, σε σχετική ερώτηση, πως δεν το έπαιξε ποτέ “χαζή”, στο πλαίσιο του ρόλου της ως πρώτη κυρία της Γαλλίας.

Γιώργος Σμυρνής

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Ιστορίες
Σχετικά Θέματα
Επίκαιρα
Ιός του Δυτικού Νείλου- Ποια είναι τα συμπτώματα;
Επίκαιρα
Καιρός: Επιμένει ο καύσωνας σε όλη τη χώρα – πότε θα πέσει η θερμοκρασία;
Σαν σήμερα
Ανδρέας Μπάρκουλης: Δέκα χρόνια χωρίς τον απόλυτο ζεν πρεμιέ του ελληνικού σινεμά
Σαν σήμερα
Σωτηρία Μπέλλου: 105 χρόνια από τη γέννηση της πιο αντισυμβατικής ρεμπέτισσας
Επίκαιρα
Η 21η Αυγούστου Παγκόσμια Ημέρα για την Υποβρύχια Πολιτιστική Κληρονομιά
Επίκαιρα
Λευτέρης Πετρούνιας: Χάλκινος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ζάγκρεμπ
Επίκαιρα
Μίλτος Τεντόγλου: Νέα πρωτιά στο Diamond League της Λωζάνης
Επίκαιρα
Καιρός: Έρχεται νέο κύμα καύσωνα – «40άρια» το Σαββατοκύριακο
Επίκαιρα
Καραλής: «Πέταξε» στα 6,16 μ. στη Λωζάνη – Αποθεώθηκε από τον Ντουπλάντις
Σαν σήμερα
Χ. Φ. Λάβκραφτ: Ο «πατέρας του τρόμου» που πέθανε στην αφάνεια και άφησε πίσω του μια σκοτεινή κληρονομιά
Επίκαιρα
Tο 57% της Gen Z περνά περισσότερο χρόνο online παρά offline
Επίκαιρα
Άνοδος στις τιμές ακινήτων στα νησιά: Πρωταθλήτρια η Κρήτη