MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Carla Bruni: Είμαι κι εγώ Lady Gaga!

Με τη Lady Gaga παραλλήλισε τον εαυτό της η Carla Bruni, στο πλαίσιο συνέντευξης που έδωσε σε πολιτικό περιοδικό, στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας του συζύγου του για την επανεκλογή του στην προεδρία της Γαλλίας.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Το πρώην μοντέλο απάντησε σε ερώτση για την έκθεση της στα Media και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην διαχείριση της εικόνας της ως πρώτη κυρία της Γαλλίας. Η 44χρονη σύζυγος του Nicolas Sarkozy απάντησε ότι θα της ήταν πολύ πιο δύσκολο, αν δεν είχε την εμπειρία στην έκθεση στα ΜΜΕ από την καριέρα της ως μοντέλο και τραγουδίστρια.

“Με την εμπειρία μου στα Media, είμαι Lady Gaga” είπε χαρακτηριστικά η Carla Bruni. Και δεν είναι Lady Gaga μόνο στην σχέση της με τα ΜΜΕ, αλλά και στις μεταμορφώσεις. Όπως δηλώνει η Carla, έχει μάθει να κρύβεται από τον κόσμο και τους παπαράτσι. “Μεταμφιέζομαι τόσο μεταφορικά, όσο και κυριολεκτικά. Με μια περούκα, κανείς δεν με αναγνωρίζει στο Μετρό” δήλωσε το πρώην μοντέλο. 

Εκλογές έρχονται στην Γαλλία και ο Nicolas Sarkozy διεκδικεί με δυσκολίες την επανεκλογή του στην Προεδρία της χώρας. Η σύζυγός του, εκτός του ότι προσπαθεί να δείξει πως δεν την ενδιαφέρει τόσο πολύ η προβολή, αλλά αναγκάζεται να μεταμφιεσθεί, για να γίνει μία με τον κόσμο, απάντησε ακόμα, σε σχετική ερώτηση, πως δεν το έπαιξε ποτέ “χαζή”, στο πλαίσιο του ρόλου της ως πρώτη κυρία της Γαλλίας.

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b