MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Καρναβάλι του Ρίο για πάντα! (vid)

Το μεγαλύτερο ξεδάντωμα του κόσμου έγινε και φέτος στην Βραζιλία! Με σέξι λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος το καρναβάλι του Ρίο, η πιο μεγάλη καρναβαλική γιορτή στον κόσμο, μια πλούσια παρέλαση των σχολών σάμπα, με παγανιστικό περιεχόμενο και ημίγυμνες καυτές παρουσίες. Και φυσικά μια τεράστια τουριστοπαγίδα, που μαζεύει στο Ρίο ένα εκατομμύριο επισκέπτες.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Δεν είναι μόνο το καρναβάλι, αλλά και η ανάγκη να δείξει η πόλη ικανή να διοργανώσει το Μουντιάλ του 2014 και τους Ολυμπιακούς του 2016, που έκανε τους υπεύθυνους  να θέλουν να δείξουν ότι το Ρίο δεν αντιμετωπίζει προβλήματα εγκληματικότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν σημειώθηκαν σοβαρά περιστατικά βίας στην πόλη και το πάρτυ συνεχιζόταν από το πρωί μέχρι το βράδυ μέχρι τελικής πτώσεως.

Ανάμεσα στις καυτές χορεύτριες σάμπα, που παρέλασαν στο δρόμο του Ρίο ήταν και η Adriane Galisteu, πρώην μνηστή του του μακαρίτη Ayrton Senna και η πρώην σύζυγος του βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή Ronaldo, η Suzana Werner. Επίσης, η μητέρα του τελευταίου παιδιού του Mick Jagger, η  Luciana Gimenez Morad.

Πολλοί διάσημοι δεν έχασαν την ευκαιρία να παρευρεθούν στους εορτασμούς. Μεταξύ αυτών ήταν η Madonna μαζί με την Beyonce, τον Jude Law, την Paris Hilton, την Pamela Anderson και τον Kevin Spacey, την Fergie των Black Eyed Peas, την Jennifer Lopez.

Γιώργος Σμυρνής

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/oQWQ7GizK3c” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b