MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σαν τον Χωμενίδη και ο Bon Jovi!- Αναγκάστηκε να διαψεύσει το… θάνατό του!

Έχει γίνει διεθνής μόδα, καθώς φαίνεται, να βγαίνουν ειδήσεις στο internet που μιλούν για τον θάνατο διασημοτήτων, που χαίρουν άκρας υγείας. Χρονιάρες μέρες διάφοροι χρήστες του διαδικτύου θεωρούν το τέλειο δώρο σε έναν διάσημο, να βγάλουν μια είδηση για το… θάνατό του!

author-image Γιώργος Σμυρνής

Τελευταίο θύμα αυτής της κακόγουστης μόδας είναι ο pop star John Bon Jovi. Σύμφωνα με είδηση στο internet πέθανε από ανακοπή καρδιάς στο New Jersey κατά την διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας του. Φυσικά, ο Bon Jovi είναι μια χαρά και κυκλοφόρησε φώτο στο Twitter, όπου κρατούσε ένα χαρτί που έγραφε:  “Heaven looks a lot like New Jersey’ – jbj. Rest assured that Jon is fine!” (Ο άλλος κόσμος μοιάζει πολύ με το New Jersey- JBJ- Να είστε βέβαιοι πως ο John είναι καλά”

Η είδηση θεωρείται αντιγραφή της είδησης για τον πραγματικό θάνατο του Michael Jackson το 2009. Το φαινόμενο, πάντως, το οποίο γνωρίσαμε και στην Ελλάδα με την περίπτωση του συγγραφέα Χρήστου Χωμενίδη, έχει εμφανισθεί αρκετές φορές στο παρελθόν με διαφόρους star, είτε λόγω παραπληροφόρησης, είτε γιατί κάποιοι θέλουν να … πεθαίνουν διασημότητες στα ψέματα για δικούς τους λόγους.

Γιώργος Σμυρνής


Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b