MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η υποτιθέμενη μπηχτή της Βανδή για το reality της Βίσση

Οι χαρούμενες και φιλικές οικογένειες κάνουν απαίσια μυθιστορήματα και οι χαρούμενοι και φίλοι μεταξύ τους επώνυμοι απαίσια ρεπορτάζ. Επομένως, καλό είναι να υπάρχουν star που τρώγονται και θάβουν ο ένας τον άλλο. Κι όταν δεν το κάνουν, καλό είναι να φανταζόμαστε ότι το έκαναν.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η Δέσποινα Βανδή, απαντώντας σε μια ερώτηση για το αν σκοπεύει να κάνει τη ζωή της reality, έκανε μια δήλωση, η οποία από μερίδα του, ειδικού σε αυτά τα θέματα, τύπου ερμηνεύθηκε ως μπηχτή στην “αιώνια αντίπαλό της Άννα Βίσση :

“Νομίζω πως αν εγώ έκανα τη ζωή μου reality θα ξενερώνατε πάρα πολύ. Θα βλέπατε πως η καθημερινότητά μου δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ο περισσότερος κόσμος πιστεύει ή φαντάζεται για μένα”, είπε όλο νόημα η Δέσποινα.

Θεωρώ ότι η τραγουδίστρια απάντησε με ιδιαιτέρως απολογητικό και ειλικρινή τρόπο. Στην ουσία είπε: ένα ξενέρωτο reality θα ήταν η ζωή μου! Μην περιμένετε να δείτε σταριλίκια, κραιπάλες και τη μεγάλη ζωή μιας ντίβας.

Τί θα έπρεπε να πει δηλαδή, για να μην ερμηνευθεί η δήλωσή της ως μπηχτή στην Βίσση: Ότι η ζωή της- όπως και όλων των pop star του δικού της βεληνεκούς- είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα φαντασμαγορία; Και ότι θα γινόταν ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον reality για το κοινό, αν ποτέ το έκανε, ακριβώς όπως αυτό της συνάδελφος της super star Άννα Βίσση;

Στην ερώτηση των γκάλοπ “τι θα ψηφίσετε στις επόμενες εκλογές: Βανδή ή Βίσση;“, εγώ επιλέγω “άλλο κόμμα”. Καθώς δε μου αρέσουν τα τραγούδια ούτε της μίας, ούτε της άλλης, θεωρώ ότι είμαι ουδέτερος στην “μεγάλη κόντρα” και ως τέτοιος, ομολογώ ότι δεν εντοπίζω καμία αιχμή.

Χώρια που η ερώτηση είναι πονηρή. Δεν την ρωτάνε πώς σχολιάζει το reality της Βίσση, αλλά αν θα έκανε reality τη ζωή της η ίδια. Επομένως, απαντώντας “όχι” κι ότι “η ζωή μου δεν είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα”, κανείς δεν μπορεί να την κατηγορήσει ότι επιτέθηκε εναντίον άλλης συναδέλφου της. Διότι μιλά σε μια ερώτηση που αφορά τη ζωή της και την καριέρα της και όχι τη ζωή και την καριέρα άλλης συναδέλφου.

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b