MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Megan Fox: Από μυαλό… κορμάρα!

Είναι γεγονός πως η καυτή super star του Hollywood Megan Fox εντυπωσιάζει τόσο με την εξωτερική της εμφάνιση, όσο και με την “ιδιαιτερότητα” των δηλώσεων της.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Πραγματικά, στις δηλώσεις της πανέμορφης ηθοποιού υπάρχει συχνά μια πρωτοτυπία, η οποία από πολλούς θα μπορούσε να μεταφραστεί ως εκκεντρικότητα, ενώ από άλλους ως καθαρή βλακεία. Ένα από τα τελευταία της χτυπήματα- στην κοινή λογική- ήταν η δήλωσή της, πως δεν είναι έτοιμη ακόμα να κάνει παιδιά, γιατί δεν έχει… αρκετά χρήματα! Δεδομένου ότι -κρίση, ξέ-κρίση- το κασέ των star του Hollywood είναι τεράστιο, μια τέτοια δήλωση, δεν ακούγεται μόνο παράξενη και εκτός πραγματικότητας, αλλά και προκλητική για τόσους φτωχούς ανθρώπους που μεγαλώνουν με πολλές στερήσεις 3 και 4 παιδιά.

Εντύπωση επίσης προκάλεσε η δικαιολογία που βρήκε, για την αφαίρεση του τατουάζ με το κεφάλι της Μέριλιν Μονρό, που είχε στο χέρι της. Είχε δηλώσει ότι αφαίρεσε το τατού με την ξανθιά ηθοποιό, γιατί η Μονρόε είχε αυτοκτονήσει. Και μια γυναίκα που έχει αυτοκτονήσει, φέρνει στην κοπέλα αρνητική ενέργεια! Δηλαδή, ρε σε Megan, πριν κάνεις το τατουάζ, δεν ήξερες ότι η Μέριλιν Μονρόε είχε αυτοκτονήσει;

Τρεις εξηγήσεις μου έρχονται στο μυαλό:

-Η Megan Fox είχε πιστέψει στις θεωρίες συνωμοσίας, ότι η Μονρό είχε δολοφονηθεί. Μετά διάβασε κάτι άλλο, που την έπεισε ότι όντως αυτοκτόνησε και αποφάσισε ότι δεν την θέλει πάνω στο κορμί της.

-Αρχικά πίστεψε ότι το τατουάζ της ξανθιάς ντίβας θα της κάνει καλό, παρά το γεγονός ότι η Μέριλιν αυτοκτόνησε. Όμως, είδε ότι την απέλυσαν από το τελευταίο Transformers και θεώρησε ότι φταίει η γκαντέμω η μακαρίτισσα.

-Μπορεί απλώς να είδε ότι το τατουάζ αυτό δεν αρέσει στον κόσμο και γι’ αυτό να το αφαίρεσε, σκαρφιζόμενη αυτήν την χαζή δικαιολογία.

Μιας και το θέμα είναι τα τατουάζ της, η Megan Fox είχε υπερασπισθεί και το τατουάζ για τον Brian Austin Green που είχε χαράξει στο κορμί της με το εξής “απάλευτο” επιχείρημα: “Δεν θα μετάνιωνα ποτέ αυτό το το τατουάζ, ακόμα κι αν χωρίζαμε. Θα μπορούσα πάντα να κάνω ένα παιδί και να το ονομάσω Brian”.

Πιστεύω ότι αν δινόταν Oscar πιο ηλίθιας απάντησης, θα το είχε κερδίσει η Megan. Βάλε που με τις τελευταίες της δηλώσεις, ότι είναι φτωχιά ακόμα για να κάνει παιδί, μας τα γυρίζει.

Για το τέλος κρατήσαμε τη φράση, που σπάει κάθε ρεκόρ ασυναρτησίας είναι αυτή που είχε κάνει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Esquire το 2009:

“Νομίζω ότι οι άνθρωποι γεννιούνται αμφισεξουαλικοί και κάνουν υποσυνείδητες επιλογές με βάση τις πιέσεις της κοινωνίας. Δεν έχω καμία αμφιβολία στο μυαλό μου για το γεγονός ότι είμαι αμφισεξουαλική. Αλλά είμαι επίσης υποκρίτρια. Δεν θα έβγαινα ραντεβού με ένα κορίτσι που είναι bi, γιατί αυτό σημαίνει ότι κοιμάται όχι μόνο με γυναίκες, αλλά και με άνδρες. Και οι άνδρες είναι τόσο βρόμικοι, που ποτέ δεν θα ήθελα να κοιμηθώ με μια κοπέλα που έχει κοιμηθεί με άνδρα.”

Δηλαδή, ενώ η ίδια κοιμάται με άνδρες, δεν θα ήθελε να κοιμηθεί με μια γυναίκα, που έχει κοιμηθεί με άνδρες, γιατί οι άνδρες είναι βρόμικοι. Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Τόση χαζομάρα, βέβαια, είναι ξεκαρδιστική και προκαλεί ντόρο στα media. Και ίσως αυτός είναι ο λόγος που η Megan λέει τόσες πολλές κοτσάνες.

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b