MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Αφοπλιστική η Μόνικα: “Εμφανίσθηκα γυμνή στην τελευταία μου ταινία, ως πράξη γενναιοδωρίας!”

Προκλητικά … ειλικρινής εμφανίσθηκε η αφοπλιστική Μόνικα Μπελούτσι με τις δηλώσεις της στο Φεστιβάλ Βενετίας, ότι προσφέρει το γυμνό στον κόσμο, από γενναιοδωρία και μόνο.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Εμφανίστηκα γυμνή στην τελευταία μου ταινία και αυτό ήταν απλώς μια πράξη γενναιοδωρίας“, δήλωσε στην κεντρική συνέντευξη Τύπου στο Φεστιβάλ Βενετίας.

Σε μια “εύθραυστη περίοδο”, όπως τη χαρακτήρισε, η superhot 47χρονη Μόνικα Μπελούτσι, προσφέρει στο δοκιμαζόμενο από την οικονομική κρίση κόσμο το γυμνό της κορμί. Οφθαλμόλουτρο αντί για μισθούς. Ό,τι μπορεί, προσφέρει κι αυτή η καημένη!

Όπως τόνισε, άλλωστε, στην ίδια συνέντευξη, δεν μπορεί να κάνει απευθείας πολιτική, ούτε και πολιτικό αγώνα, καθώς είναι μόνον μια ηθοποιός. Ο δικός της αγώνας είναι να επιλέγει τον τύπο του φιλμ όπου θα ήθελε να παίξει. Σαν κι αυτό.

Φυσικά, οι κακές γλώσσες το πήραν αλλιώς και θεωρούν ότι η προκλητική Μόνικα ανάβει φωτιές, ότι το κάνει για να κερδίσει τα φλας και τη δημοσιότητα του Φεστιβάλ και να την κλέψει από την αιεθαλή Μαντόνα ή τις δηλώσεις του πολιτικοποιημένου Τζωρτζ Κλούνεϊ, που μας λέει πως δεν θέλει να γίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ, αφού ούτε ο χαρισματικός Μπαράκ Ομπάμα, που είναι ο καλύτερος άνθρωπος στον κόσμο, δεν την “παλεύει” στον Λευκο Οίκο. Ή τη νέα ταινία του Κρόνεμπεργκ με τον Βίγκο Μόρτενσεν, την Κίρα Νάιτλυ, την ψυχανάλυση, τον Φρόιντ και τον Γιουνγκ…  

Βέβαια, το ερώτημα που είναι δύσκολο να απαντηθεί, είναι το κατά πόσον αποτελεί πράξη γενναιοδωρίας, κάτι που ήδη το έχει προσφέρει απλόχερα στο κοινό του κινηματογράφου και όχι μόνο. Έχει εμφανισθεί γυμνή σε τόσες ταινίες. Έχει κάνει τόσα γυμνά εξώφυλλα ως μοντέλο. Παρ’ ό΄λ’  αυτά,   όπως φαίνεται από τον αντίκτυπο που έχουν οι δηλώσεις της, μάλλον κοινό δεν χορταίνει να την βλέπει γυμνή.

Οπότε, έχει δίκιο η Μόνικα! Tο να εμφανισθεί ολόγυμνη στην τελευταία της ταινία, είναι όντως πράξη γενναιοδωρίας στους πιστούς της fans.

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b