MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
16
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Αλκοόλ και οδήγηση: ένα συγκλονιστικό video

Μια τηλεοπτική καμπάνια που παίζει στην Αυστραλία αποκαλύπτει με πολύ έντονο και σκληρό τρόπο τις τραγικές συνέπειες της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ.

Monopoli Team

Κάθε χρόνο στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο εκατομμύρια άνθρωποι εμπλέκονται σε θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα που οφείλονται στην κατανάλωση αλκοόλ. Πρόκειται για τον πιο θανατηφόρο συνδυασμό, με τις έρευνες να κάνουν λόγο για μάστιγα.

Όλοι γνωρίζουμε τους κινδύνους της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ αλλά ελάχιστοι κάνουμε κάτι γι αυτό. Οι περισσότεροι έχουμε πάρει τα κλειδιά ενός οχήματος ενώ έχουμε πιει. Το χειρότερο όμως είναι ότι πολλοί το έχουν ξανακάνει, χωρίς να σκέφτονται τις συνέπειες μια τέτοιας πράξης.

Στις υπόλοιπες χώρες, βίντεο σαν αυτό που θα δείτε παρακάτω παίζουν συνεχώς στην τηλεόραση, αλλά στην Ελλάδα ποτέ μια καμπάνια σαν αυτή δεν πρόκειται να πάρει έγκριση. Εδώ ασχολούμαστε με άλλα πράγματα, πολύ πιο σημαντικά!

Το βίντεο είναι πράγματι ανατριχιαστικό, αλλά και συνάμα το καταλληλότερο για να σκεφτούμε όλοι ότι η ανθρώπινη ζωή έχει μεγαλύτερη αξία από μια ηλίθια απόφαση. Αυτή του να πιάσουμε τιμόνι ενώ έχουμε καταναλώσει αλκοόλ.

Η καμπάνια αυτή προβάλλεται στην τηλεόραση της Αυστραλίας και επαναλαμβάνουμε ότι είναι έντονη, πολύ έντονη.

Λουκάς Παπαλάμπρος 

Περισσότερα από Ιστορίες