MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
16
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ολυμπιακός Παναθηναϊκός 2-1. Σημειώσατε αδικία

Προσοχή: Το παρόν απευθύνεται και σε Ολυμπιακούς, όχι όμως σε “Ολυμπιακάρες”Τα παντελόνια είναι για να τα φορούν οι άντρες. O Nονός είναι άντρας. Γι’ αυτό και δεν θα μασήσει τα λόγια του.

Ολυμπιακός Παναθηναϊκός  2-1. Σημειώσατε αδικία - Monopoli.gr
Monopoli Team

Η ομάδα που συμπαθεί στην Ελλάδα είναι ο Ολυμπιακός. Ο λόγος είναι απλός. Του θυμίζει τη μεγάλη του αγάπη. Τη Νάπολη. Την ομάδα που έχει βάλει πλώρη για το scudetto και με της οποίας τη φανέλα έχει αγωνιστεί ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου: o Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Αυτό όμως είναι κάτι που δεν έχει να κάνει με τη χώρα σας.

Αντίθετα πολλά θα γραφούν και θα ειπωθούν για το ντέρμπι των αιωνίων* γιατί ως Έλληνες που είστε, σας αρέσει να κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και ας τα πούμε έξω απ’ τα δόντια.

  • Η νίκη του Ολυμπιακού όπως εξελίχθηκε και όπως κατακτήθηκε, ΔΕΝ ήταν δίκαιη.
  • Το γκολ που σημείωσε ο Παναθηναϊκός στο 81 (με τον Κατσουράνη) ήταν έγκυρο και έπρεπε να μετρήσει.
  • Οι κάφροι που εισέβαλαν μέσα στο γήπεδο και επιτέθηκαν στους παίκτες του Παναθηναϊκού θα πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να τιμωρηθούν και προσωπικά. Δεν είναι δυνατόν να μπορούν να δουν το χρώμα του στρινγκ της Λάουρας από το φεγγάρι και να μην μπορούν να πιάσουν και να τιμωρήσουν 100-200 μπαγλαμάδες από ΚΑΘΕ ομάδα.
  • Η μετάδοση της ΝΕΤ ήταν για τα πανηγύρια!

         Μήπως τελικά να εκδοθεί προεδρικό διάταγμα για να διοργανώνει και να καλύπτει η ΝΕΤ τη Εurovision ως το μοναδικό μεγάλο γεγονός; Η χώρα στην          οποία διοικητικά ανήκουμε, η Ιταλία, δεν συμμετέχει και καλά κάνει.

  • Η συμπεριφορά του κ. Μαρινάκη είναι διφορούμενη. Ως νέος πρόεδρος του Τιτάνα (κυριολεκτώ) αυτού που λέγεται Ολυμπιακός, ακροβατεί ανάμεσα στους κάφρους και στους φιλάθλους. Δυστυχώς δεν επιλέγει ξεκάθαρα, με αποτέλεσμα να εκθρέφει τους πρώτους και να απομακρύνει τους δεύτερους.
  • Η συμπεριφορά των του Παναθηναϊκού – να αγριέψουν τον κόσμο τους – μόνο σε κακό θα σας βγει και να το θυμηθείτε. Η βία δεν έχει χρώμα και πολύ φοβάμαι ότι ακόμα δεν είδατε τα χειρότερα.
  • Οι δημοσιογράφοι, οι οπαδικοί δημοσιογράφοι, θα πρέπει να ντρέπονται. Είτε επειδή καλούν σε ξεσηκωμό και υποδαυλίζουν τα χειρότερα οι μεν, είτε επειδή ξεθάβουν αντίστοιχες ιστορίες των αντιπάλων 30 χρόνια πριν, ψάχνοντας δικαιολογίες για τα αδικαιολόγητα οι δε.
  • Μοναδική όαση μέσα σε όλο αυτό το καφριλίκι ο άρχοντας, ο αρχιδάτος, ο φίλος Ερνέστο Βαλβέρδε.

Και κάτι τελευταίο:
Δεν θεωρώ άδικα πρωταθλητή τον Ολυμπιακό.
Θεωρώ όμως ότι ο χώρος του ποδοσφαίρου πλέον χρειάζεται άμεσα απολύμανση, απεντόμωση, μυοκτονία και… παρασιτοκτόνο.



* Δεν συμφωνώ με τον όρο. Αιωνία είναι μόνο η Ρώμη.

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b