Monopoli Team
24.01.2011
A
A
40 περίπου έργα θα παρουσιαστούν στον χώρο της Γκαλερί, εμπνευσμένα από την βιομηχανική επανάσταση και συγκεκριμένα από το πρόσωπο του θρυλικού Σαρλό. Σε μερικά έργα αποτυπώνεται ο ίδιος ο Σαρλό, ενώ στα υπόλοιπα διακρίνονται βιομηχανικά τοπία, με γέφυρες, εργοστάσια κ.α.
Ανάμεσά τους ένα κολάζ με φωτογραφίες του Τσάπλιν τη χρονιά που πέθανε, το 1977, που η Κραντονέλλη είχε συγκεντρώσει από δημοσιεύματα εφημερίδων.
Ολα τα έργα (τέμπερα πάνω σε χαρτί), κυμαίνονται μεταξύ ρεαλισμού και αφαίρεσης, παρουσιάζοντας μια ομοιομορφία μουντών χρωμάτων που διαταράσσεται από κάποιο φωτεινό κομμάτι, που δηλώνει τη σύγκρουση και την ελπίδα.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Καλλιτέχνης: Σόνια Κραντονέλλη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μακριά νύχτα στη Γη του Νοντ, του Duncan Graham στο Θέατρο Αγγέλων Βήμα
Error 404 – Reality Not Found: Έκθεση της Άλκηστης Κυριαζοπούλου στην γκαλερί Kapopoulos Fine Arts
Άμλετ*, του Ανδρέα Φλουράκη στο Θέατρο ΕΛΕΡ
ΑΦΗγήματα: 100 Χρόνια Γεννάδειος Βιβλιοθήκη με έκθεση της ΑΦΗ collective
Το Ψέμα του Μυαλού, του Σαμ Σέπαρντ στο Σύγχρονο Θέατρο
Ένα Κουκλόσπιτο, του Χένρικ Ίψεν στη Σκηνή Μπέκετ
Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης: Χριστούγεννα για όλους με θέατρο, αφηγήσεις και παραδοσιακές γεύσεις
Mother Tongue: Ένας γυναικείος μονόλογος της Γεωργίας Τσαγκαράκη στο Theatre Of The No
Ζωή Εκτός Οθόνης: Μια μουσική παράσταση του Παρασκευά Καρασούλου στο Θέατρο Radar
Τέσσερις ερμηνεύτριες μοιράζονται “Τα Χρόνια” της Αννί Ερνώ