MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο, βόδια και… καϊπιρίνια!

Πάει κι αυτό το καλοκαίρι! Αν μη τι άλλο τουλάχιστον αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αλλάξει κανένα μνημόνιο. Η χώρα σας έχει καταπληκτικά καλοκαίρια. Λίγο κατώτερα από τα μαγικά καλοκαίρια του Ιταλικού Νότου αλλά και πάλι καταπληκτικά. Επίσης μερικές φορές έχει καταπληκτικές στιγμές ηρεμίας, τις οποίες στη συνέχεια, διαδέχονται απεργίες, πορείες, οδομαχίες και άλλες …-ίες!   Μία απ’ αυτές τις στιγμές λοιπόν εκμεταλλεύτηκα κι εγώ και βγήκα για να δεχθώ ένα κέρασμα γενεθλίων (ναι, με συμπαθούν κι εμένα κάποιοι άνθρωποι στην πατρίδα σας), σε αυστηρά ελεγχόμενο (φυσικά) περιβάλλον. Και ποιο περιβάλλον είναι το καλύτερο για επίφοβες κοινωνικές εξόδους; Μα φυσικά εκεί που δεν περιμένουν να σε βρουν.

Monopoli Team

Οι Ιταλοί, ιδιαίτερα οι Ιταλοί του Νότου, είμαστε εμπνευστές αυτού που εσείς λέτε «Μεσογειακή κουζίνα». Το ’χουμε ξαναγράψει αυτό. Ακριβώς το αντίθετο επέλεξα για την έξοδό μου και για να είμαι σίγουρος άλλαξα και ήπειρο. Φυσικά η οποιαδήποτε κίνησή μου δεν θα μπορούσε να μην έχει και κάποια στοιχεία του χαρακτήρα μου. Αρχικά τις ωραίες (πολύ) γυναίκες που με συνόδευαν! Δευτερευόντως τις πινελιές από εξωτικά ποτά, και φυσικά το ποδόσφαιρο! Προσθέτεις λοιπόν τις γυναίκες, τα εξωτικά ποτά, το ποδόσφαιρ,ο και βάζεις και το αντίθετο της Μεσογειακής Διατροφής, το κρέας! Όλα αυτά κάνουν αλγόριθμο 12, δηλαδή Μι Μί όπως Μαρακανά. Όχι όμως το γήπεδο, αλλά το Maracana Grill!

 

Τυχαίο; Δε νομίζω!

 

Ένα «ηρωικό» εστιατόριο στην οδό του μεγαλύτερου ήρωα τις ελληνικής επανάστασης (Κολοκοτρώνη 55, στην Καλλιθέα). Ένα εστιατόριο για… ήρωες. Απεριόριστη κατανάλωση σε σαλάτες, απεριόριστη κατανάλωση σε 5 μαγειρευτά, απεριόριστη κατανάλωση σε 10 (ανάμεσά τους και το … βόδι του τίτλου) είδη κρέατος, όλα στα κάρβουνα σε τιμή… κρίσης. Μόλις 22 ευρώπουλα το κεφάλι. Και ο -βραζιλιάνικος- καφές κερασμένος!

 

Για να λέμε όμως και μερικές αλήθειες, ίσως θα έπρεπε να υπάρξει μια αναθεώρηση προς τα κάτω στις τιμές των ποτών.

Η καϊπιρίνια τα σπάει, αλλά αν το τσούξεις μαζί της, τσούζει!

 

Ας κάνουμε μια καθοδική αναθεώρηση φίλοι μου.

 

Για τους περισσότερους συμπολίτες σας λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν!

 

 

Υ.Γ.: Σ’ ευχαριστώ πολύ και πάντα τέτοια Βάνια. Χρόνια καλά και πολλά. Είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα βρεις αυτό που αξίζεις, το καλύτερο απ’ τα καλύτερα!

 

Ο Νονός

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b