MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
04
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Δολοφονία 11χρονης στην Ηλεία: Σήμερα το τελευταίο αντίο – Την Παρασκευή απολογείται ο δράστης

Χθες (11/6) ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηλείας απήγγειλε στον 37χρονο τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας με δόλο, της απόπειρας βιασμού ανηλίκου, της αρπάγης ανηλίκου, της οπλοχρησίας και οπλοκατοχής.

Monopoli Team

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι στην 11χρονη Βασιλική από την Ηλεία που δολοφονήθηκε από τα χέρια του θείου της στην Ηλεία. Η κηδεία θα τελεστεί στις 18:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μυρτιάς.

Ο 37χρονος κατηγορούμενος πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή (14/6), ενώ η μεταφορά του χθες στο Δικαστικό Μέγαρο Πύργου δεν κατέστη δυνατή αφού είχε συγκεντρωθεί οργισμένο πλήθος απέξω οι οποίοι προσπάθησαν να τον λιντσάρουν. Για το λόγο αυτό μεταφέρθηκε στην αστυνομική διεύθυνση όπου ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηλείας του απήγγειλε τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας με δόλο, της απόπειρας βιασμού ανηλίκου, της αρπάγης ανηλίκου, της οπλοχρησίας και οπλοκατοχής.

Όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του παιδιού, η Βασιλική δέχτηκε χτυπήματα με το κατσαβίδι, σε καρδιά και σπλήνα, ωστόσο δεν προκύπτουν ευρήματα σεξουαλικής κακοποίησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑUNICEF: Εν έτει 2024, 6 στα 10 παιδιά παγκοσμίως δέχονται από τα σπίτια τους «ψυχολογικές επιθέσεις» και «σωματικές τιμωρίες»12.09.2018

Ο 37χρονος ομολόγησε στις Αρχές ότι αποπειράθηκε να βιάσει το κοριτσάκι μέσα στο αυτοκίνητό του, στα χωράφια, αφού πρώτα την είχε πάει βόλτα. Όταν η 11χρονη αρνήθηκε, την σκότωσε ώστε να μην αποκαλύψει στους γονείς της τις αρρωστημένες προθέσεις του θείου της.

Διαβάστε περισσότερα στο Skai.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
Σχετικά Θέματα
Επίκαιρα
Νεανική επιχειρηματικότητα: 17.500 ευρώ για τη δική σου επιχείρηση – Οι όροι συμμετοχής
Επίκαιρα
Έρχονται ειδοποιητήρια για απλήρωτα τέλη κυκλοφορίας του 2020
Επίκαιρα
Έρχεται η αυτόματη έκδοση Προσωπικού Αριθμού – Τι αλλάζει στις ταυτότητες
Επίκαιρα
«Λουκέτο» σε 766 σχολεία στην Ελλάδα
Επίκαιρα
Τα κινεζικά ηλεκτρικά οχήματα αναδιαμορφώνουν την παγκόσμια αγορά
Επίκαιρα
Ρεκόρ ξηρασίας σε Ευρώπη και Μεσόγειο
Επίκαιρα
Σεισμός 6 Ρίχτερ στο Αφγανιστάν – Πάνω από 600 νεκροί και 1.000 τραυματίες
Επίκαιρα
Έρευνα: Το 59% των επιχειρήσεων δήλωσε πτώση πωλήσεων στις θερινές εκπτώσεις
Επίκαιρα
Ο «χάρτης» αλλαγών του εργασιακού νομοσχεδίου
Επίκαιρα
Έκρηξη στις τιμές των πάρκινγκ στην Αθήνα – Ισοδυναμούν με ενοίκιο… διαμερίσματος
Επίκαιρα
Υπουργείο Υποδομών: Τοποθετούνται απινιδωτές σε μετρό και ταξί
Επίκαιρα
Ελευθερία και αυτοδιάθεση (και) το καλοκαίρι: Γυμνές απέναντι σε όλα