MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

Peach Fuzz: H απόχρωση του 2024 γίνεται ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο μακιγιάζ

Το Peach Fuzz είναι η ροδακινί απόχρωση που θα φορέσουμε αυτή τη χρονιά τόσο στα ρούχα, όσο και στα μακιγιάζ μας.

Monopoli Team

Τα χρώματα του μακιγιάζ που επιλέγουμε συνήθως τείνουν να ακολουθούν τις εποχές. Για παράδειγμα, οι βαθιές και σκούρες γήινες αποχρώσεις χαρακτηρίζουν το μακιγιάζ του φθινόπωρου, οι παγωμένες αποχρώσεις το μακιγιάζ του χειμώνα και οι φωτεινές, ζωηρές αποχρώσεις το μακιγιάζ της άνοιξης και του καλοκαιριού.

Φέτος όλα όσα είχαμε σε «κουτάκια» μέχρι σήμερα, ανατρέπονται! Κι αυτό συμβαίνει, λόγω της ανακοίνωσης του Χρώματος της Χρονιάς από την Pantone: το Peach Fuzz είναι το χρώμα του 2024. Περιγράφεται ως ζεστό, βελούδινο και διακριτικά αισθησιακό, ενώ ομολογουμένως είναι η τέλεια απόχρωση για το μακιγιάζ. Άλλωστε, αυτό το χρώμα δείχνει πραγματικά υπέροχο τόσο σε κραγιόν, όσο σε ρουζ και σκιές για τα μάτια.

Το Peach Fuzz «αγκαλιάζει» την πιο απαλή πλευρά του ροδακινί που προσεγγίζει ουδέτερους τόνους που μπορούν να καμουφλάρουν, να τονίσουν και να φωτίσουν το πρόσωπο. Παράλληλα, συμπληρώνει και ενισχύει κάθε χρωματικό τόνο δέρματος, προσθέτοντας ζεστασιά στην επιδερμίδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝέα viral τεχνική για σαρκώδη χείλη χωρίς ενέσεις – Λειτουργεί πραγματικά;12.09.2018

Glassy eyelook

Ένα από τα πιο cool μακιγιάζ ματιών για φέτος απαιτεί glassy φινιρίσματα στις σκιές που εφαρμόζονται στο κινητό βλέφαρο. Φυσικά, αν η απόχρωση της σκιάς που επιλέξεις είναι ροδακινί, μπορείς να επιτύχεις το πιο updated makeup look.

Beauty tip: Αν δεν μπορέσεις να βρεις στην αγορά μια κρεμώδη φόρμουλα που να χαρίζει το λαμπερό αποτέλεσμα της επιθυμίας σου, δοκίμασε να περάσεις πάνω από μια ματ ροδακινί σκιά μια μικρή ποσότητα από ένα clean lip gloss. Θα έχεις άμεσα το τέλειο glassy eyelook!

View this post on Instagram

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b