MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

Νέα viral τεχνική για σαρκώδη χείλη χωρίς ενέσεις – Λειτουργεί πραγματικά;

Όσα πρέπει να ξέρεις για το αμφιλεγόμενο beauty hack για τα χείλη.

Monopoli Team

Η αυξανόμενη ζήτηση των ενέσιμων για τα χείλη έχει αυξήσει παγκοσμίως και το κόστος της αξίας τους. Επομένως, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το διαδίκτυο είναι γεμάτο συμβουλές και beauty hacks για όσες γυναίκες θέλουν να αποκτήσουν πιο σαρκώδη χείλη.

Αν η τεχνική μακιγιάζ που διορθώνει το φυσικό περίγραμμα των χειλιών με τη βοήθεια ενός lip liner και η τακτική απολέπιση υπόσχονται να κάνουν «θαύματα» με ανώδυνο τρόπο, υπάρχουν τελευταία μερικές συμβουλές για να αποκτήσεις ονειρεμένα χείλη που ανησυχούν τους skin experts και τους δερματολόγους.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται μια νέα θεραπεία που χρησιμοποιεί οδοντόκρεμα για να δημιουργήσει χωρίς ενέσιμα την εικόνα πιο γεμάτων χειλιών. Ανακάλυψε όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για αυτή τη νέα τάση και διαπίστωσε αν αξίζει πραγματικά την προσοχή σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕνίσχυσε την ένταση και τη διάρκειά του αρώματός σου, με αυτές τις πολύτιμες συμβουλές12.09.2018

Πώς λειτουργεί το beauty hack

Αυτό το beauty hack περιλαμβάνει την εφαρμογή ενός πλούσιου στρώματος οδοντόκρεμας για λίγα λεπτά στα χείλη και στη συνέχεια, κατά το σκούπισμα τα χείλη εμφανίζουν πιο juicy όψη. Αυτή η τάση κέρδισε γρήγορα τους χρήστες του διαδικτύου, αλλά πώς λειτουργεί; Καθώς η οδοντόκρεμα περιέχει πρόσθετα και συστατικά που εξάγονται κυρίως από μέντα, προκαλεί μια φλεγμονώδη απόκριση που προκαλεί αμέσως πρήξιμο και ερυθρότητα των χειλιών. Αυτό δίνει το αποτέλεσμα πιο γεμάτων χειλιών, αλλά συνήθως δεν διαρκεί πολύ.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b