MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

Πώς να διατηρήσεις υγιή τα μαλλιά σου κατά τη διάρκεια του χειμώνα

3 αποτελεσματικοί τρόποι για να διατηρήσεις υγιή την εικόνα των μαλλιών σου στο κρύο.

Monopoli Team

Η αλλαγή του καιρού και οι χαμηλές θερμοκρασίες που φέρνει μαζί του ο χειμώνας απαιτούν την αλλαγή της γκαρνταρόμπας σου, κατεβάζοντας τα πιο χοντρά πανωφόρια και τα ζεστά πουλόβερ της συλλογής σου. Αντίστοιχες αλλαγές, ωστόσο, πρέπει να κάνεις και στη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σου, καθώς τα μαλλιά σου είναι πιθανό να εμφανίσουν φριζάρισμα και έντονη ξηρότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓυναικεία τριχόπτωση: Συμβουλές και τα καλύτερα προϊόντα12.09.2018

Καταπολέμηση φριζαρίσματος

Μπορεί να σκέφτεσαι ότι το φριζάρισμα είναι ένα πρόβλημα με το οποίο έρχεσαι αντιμέτωπη το καλοκαίρι, αλλά οι χειμερινές συνθήκες στην πραγματικότητα αποτελούν εξίσου μεγάλη πρόκληση. Το φριζάρισμα εμφανίζεται όταν υπάρχει έλλειψη υγρασίας στα μαλλιά, η οποία μπορεί να προκληθεί από κάτι τόσο αβλαβές όπως το στέγνωμα των μαλλιών. Έτσι, ενώ οι ξηρές, κρύες μέρες είναι προβληματικές, το εποχιακό ψιλόβροχο μπορεί επίσης να είναι ένας παράγοντας, προκαλώντας υπερβολική υγρασία από τον αέρα να εισχωρήσει και να διογκώσει την ήδη κατεστραμμένη ίνα της τρίχας των μαλλιών.

Για να τα τιθασεύσεις, βεβαιώσου ότι έχεις ενσωματώσει στη ρουτίνα σου σας ενυδατικά προϊόντα styling που ενισχύουν την υγρασία στα μαλλιά και βοηθούν στην ενδυνάμωση της τρίχας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα δύο λάθη που κάνoυμε συχνά με το conditioner των μαλλιών μας12.09.2018

Επαναφορά λάμψης

Τα μαλλιά μπορούν γρήγορα να αρχίσουν να φαίνονται θαμπά και άτονα αυτή την εποχή του χρόνου. Σε συνδυασμό με τις φθορές που έχουν υποστεί πιθανώς από άλλες αιτίες όπως για παράδειγμα το heat styling, δημιουργείται μια ανομοιόμορφη επιφάνεια τρίχας, γεγονός που έχει άμεσο αντίκτυπο στην εικόνα των μαλλιών.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr. 

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b