MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Beauté την Κυριακή: Οι καλύτερες DIY μάσκες με αγγούρι για να αναζωογονήσεις άμεσα το δέρμα σου

Συνταγές ομορφιάς με αγγούρι και άλλα φρέσκα υλικά που χαρίζουν ένα boost αναζωογόνησης στην επιδερμίδα του προσώπου.

Monopoli Team

Τις Κυριακές μας δίνεται μια τέλεια ευκαιρία να φροντίσουμε με περισσότερη επιμέλεια το δέρμα μας και γιατί όχι, να το «καλομάθουμε» προσφέροντάς του τα μοναδικά οφέλη μιας DIY μάσκας προσώπου με αγγούρι. Κι αυτό γιατί το αγγούρι συγκαταλέγεται στις κατεξοχήν αντιθερμικές τροφές, αν σκεφτεί κανείς ότι περιέχει 96,7% νερό στο εσωτερικό του.

Η αρχαία παράδοση της Αγιουρβέδα, δεν αποτελεί έκπληξη, το αποκαλεί με το όνομα Susheetala που μεταφράζεται σημαίνει «φυσικά φρέσκο». Εκτός από το ότι το λαμβάνεται ως τροφή, για παράδειγμα σε ένα smoothie με την προσθήκη λίγου λάιμ και λίγα φύλλα μέντας για άμεσο αντιθερμικό αποτέλεσμα, το αγγούρι είναι ένα εξαιρετικό συστατικό ομορφιάς για ενυδάτωση και αναζωογόνηση του δέρματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBeauté την Κυριακή: Το πιο εύκολο scrub για καθαρισμό του προσώπου12.09.2018

Πλούσιο σε βιταμίνη C που βοηθά στην εξουδετέρωση του σχηματισμού ελεύθερων ριζών, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το αγγούρι σε μια μάσκα προσώπου DIY, ακόμη και να το συνδυάσεις με άλλα φρέσκα συστατικά, προσφέροντας στη μάσκα πολλαπλές παραλλαγές με περισσότερα αποτελέσματα στο δέρμα.

Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBeauté την Κυριακή: 3 DIY scrubs για απαλά και σαρκώδη χείλη12.09.2018

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b