MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 5 ταινίες που αξίζει να δεις αυτό το Σαββατοκύριακο στην τηλεόραση

Ξεχωρίσαμε τις καλύτερες ταινίες που θα παίζουν στην τηλεόραση και σε πλατφόρμες αυτό το Σαββατοκύριακο (11-12/11).

Monopoli Team

Whitney στο COSMOTE CINEMA 2HD, 11/11 στις 19:50

Ντοκιμαντέρ αμερικανικής και βρετανικής παραγωγής του 2018

Σκηνοθεσία: Κέβιν Μακντόναλντ , Ηθοποιοί: Γουίτνεϊ Χιούστον,Έλεν Γουάιτ,Μάικλ Χιούστον

Ένα ντοκιμαντέρ για τη σύντομη αλλά τόσο επιτυχημένη ζωή της Γουίτνεϊ Χιούστον, μιας ‘φωνής’ που καθόρισε τη γενιά της, με μαρτυρίες από κοντινούς της ανθρώπους μα κι από την ίδια στις πιο προσωπικές κι εξομολογητικές της στιγμές.

Οι Πιγκουίνοι Της Μαδαγασκάρης στο STAR, 11/11 στις 20:50

Ταινία κινουμένων σχεδίων, αμερικανικής παραγωγής του 2014

Σκηνοθεσία: Έρικ Νταρνέλ, Σάιμον Τζ. Σμιθ

Οι μεγαλύτερες υπέρ-ομάδες κατασκόπων δεν γεννιούνται, αλλά… εκκολάπτονται. Ανακαλύψτε τα μυστικά των καλύτερων και πιο ξεκαρδιστικών, «μυστικών», φτερωτών κατασκόπων στην ιστορία της παγκόσμιας κατασκοπίας! Μιλάμε φυσικά για τον Σκίπερ, τον Κοβάλσκι, τον Ρίκο και τον Στρατιώτη. Οι καλύτεροι των καλύτερων, ενώνουν τις δυνάμεις τους με τη μυστική, ειδική ομάδα δράσης, «Βόρειος Άνεμος», αρχηγός της οποίας είναι ο επιβλητικός και όμορφος Πράκτορας Απόρρητος – είναι, φυσικά, τόσο απόρρητος, που κανείς δεν γνωρίζει το όνομά του. Η ασυνήθιστη αλλά σούπερ αποτελεσματική ομάδα έχει έναν σημαντικότατο στόχο: θα πρέπει να καταφέρει να κατατροπώσει τον μοχθηρό Δρ. Οκτάβιο Μυαλάτη, πριν εκείνος προλάβει να υλοποιήσει τα καταστροφικά του σχέδια για να εξαφανίσει τον κόσμο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Το σπέσιαλ κινηματογραφικό έδεσμα με την Ζιλιέτ Μπινός12.09.2018

Αισθάνομαι Ζωντανός στο COSMOTE CINEMA 1HD, 12/11 στις 21:00

Δραματική ταινία σουηδικής, ιαπωνικής, βρετανικής παραγωγής του 2022

Σκηνοθεσία: Όλιβερ Χερμάνους , Ηθοποιοί: Μπιλ Νάι,Έιμι Λου Γουντ,Άλεξ Σαρπ

Blockbuster Zone. Λονδίνο, δεκαετία 1950: Ένας γραφειοκράτης ζει μια μονότονη καθημερινότητα όταν μαθαίνει ότι πάσχει από μια ανίατη ασθένεια. Έχοντας ελάχιστο χρόνο ζωής, ξεκινά ένα ‘ταξίδι’ εσωτερικής ανακάλυψης. Η ταινία προτάθηκε για 2 Όσκαρ.

Σελήνη 66 ερωτήσεις στην ΕΡΤ2, 12/11 στις 23:00

Δραματική ταινία ελληνικής παραγωγής του 2023

Σκηνοθεσία: Ζακλίν Λέντζου, Πρωταγωνιστούν: Σοφία Κόκκαλη, Λάζαρος Γεωργακόπουλος

Μετά από μεγάλο διάστημα συναισθηματικής αποξένωσης, η Άρτεμις επιστρέφει στην Αθήνα λόγω σοβαρής ασθένειας του πατέρα της. Η αποκάλυψη ενός μεγάλου μυστικού του, συντελεί στο να τον γνωρίσει καλύτερα και να τον καταλάβει με τρόπο που επί χρόνια αδυνατούσε. Για πρώτη φορά, η Αρτεμις αγαπάει πραγματικά τον πατέρα της.

The Killer, διαθέσιμο από 10/11 στο Netflix

Οι οσκαρικοί David Fincher και Michael Fassbender ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ακόμα μια δυναμική διασκευή. Ο Δολοφόνος του Alexis Nolent, παίρνει σάρκα και οστά, με την ανατριχιαστική ερμηνεία του Fassbender. Μετά από μια αποτυχημένη αποστολή και ένα παρολίγον δυστύχημα, ένας επαγγελματίας δολοφόνος στρέφεται ενάντια στους εργοδότες του, αλλά και στον ίδιο του τον εαυτό, μέσα σε ένα διεθνές ανθρωποκυνηγητό. Τα κίνητρά του; Άγνωστα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑQueer έρωτας και πολιτική: Fellow Travelers ή το πολιτικό θρίλερ που δεν θες να χάσεις αυτό το φθινόπωρο12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b