MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΙΝΕΜΑ

Πρεμιέρες: Το σπέσιαλ κινηματογραφικό έδεσμα με την Ζιλιέτ Μπινός

Νέος βομβαρδισμός από φρέσκες ταινίες στο κινηματογραφικό μενού της βδομάδας, με το γαστριμαργικό φιλμ «Στη φωτιά» να ξεχωρίζει.

Κωνσταντίνος Καϊμάκης | 09.11.2023

Στη φωτιά

Η ταινία του Τραν Αν Χουνγκ, «Στη φωτιά» με την Ζιλιέτ Μπινός και τον Μπενουά Μαζιμέλ, διαθέτει μερικά θεσπέσια εδέσματα που έπαιξαν βασικό ρόλο ώστε να κερδίσει η δημιουργία του γαλλοβιετναμέζου το βραβείο της σκηνοθεσίας στο Φεστιβάλ Καννών.
Κριτική και αίθουσες προβολής

The Royal Hotel

Δυνατή η αίσθηση που αφήνει το «The Royal Hotel» της  Κίτι Γκριν, ένα θρίλερ που παίζει πολύ με τον ψυχολογικό τρόπο και έχει πρωταγωνίστρια την Τζούλια Γκάρνερ («Οζαρκ»).
Κριτική και αίθουσες προβολής

American Carnage

Ένα ακόμη θρίλερ αλλά με στοιχεία μαύρης κωμωδίας είναι το «American Carnage» του Ντιέγκο Χαλίβις που έχει ως ατού την παρουσία της Τζένα Ορτέγκα («Wednsday») σε έναν βασικό ρόλο.
Αίθουσες προβολής

Η αδελφότητα της καπνιστής σάουνας

Το ντοκιμαντέρ «Η αδελφότητα της καπνιστής σάουνας» της εσθονής Ανα Χιντς μας δίνει τα μυστικά μιας παρέας γυναικών που συναντώνται σε μια σάουνα η οποία βρίσκεται κρυμμένη σε ένα δάσος.
Αίθουσες προβολής

Ο μικρός Νικόλας: Τι περιμένουμε για να είμαστε ευτυχισμένοι;

Με τη τεχνική του παλιού, παραδοσιακού κινούμενου σχεδίου είναι φτιαγμένος ο «Μικρός Νικόλας: Τι Περιμένουμε για να Είμαστε Ευτυχισμένοι;» που μας αφηγείται κυρίως τη «γέννηση» του παιδικού ήρωα από την συνεργασία των Σεμπέ και Γκοσινί.
Κριτική και αίθουσες προβολής

The Marvels

Στο μπλοκμπάστερ «The Marvels» της Νία Ντα Κόστα η Κάπτεν Μάρβελ (Μπρι Λάρσον) αποκτά δύο νέες συνεργάτιδες που κάνουν τα πρώτα βήματά τους ως σούπερ ηρωίδες.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Μια Μητέρα Εκδικείται

Η Χίλαρι Σουόνγκ πρωταγωνιστεί στο κράμα αστυνομικού θρίλερ και οικογενειακού δράματος «Μια Μητέρα Εκδικείται» του Μάιλς Τζόρις-Περαφίτ.
Αίθουσες προβολής

Arte povera

Τέλος το δυναμικό μουσικό ντοκιμαντέρ «Arte povera» του Φώτη Γεωργιάδη ή αλλιώς Beats Pliz, αναδεικνύει τη διαδικασία δημιουργίας του περίφημου άλμπουμ που κάνει θραύση στους φαν της ραπ.
Αίθουσες προβολής

Περισσότερα από Οι ταινίες της εβδομάδας
VIMA_WEB3b