MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΥ ΖΗΝ

TikTok: To “No Spend September” έρχεται να σώσει τα οικονομικά σου

Αυτό το νέο TikTok trend δεν θυμίζει τα προηγούμενα και θα θέλεις σίγουρα να το δοκιμάσεις.

Monopoli Team

Είναι από αυτά τα TikTok trends που το χρειάζεσαι και δεν το ξέρεις. Δεν αφορά τη μόδα, την ομορφιά ή κάποιο σούπερ wellness ρόφημα για επίπεδη κοιλιά, αλλά έχει να κάνει με τα οικονομικά σου. Στο εξωτερικό, είναι η περίοδος που οι μισοί έχουν ξοδέψει τα χρήματα τους στην Ευρώπη και σε διακοπές, και οι άλλοι μισοί σε ρούχα για τη νέα σεζόν. Στην Ελλάδα ανεξαρτήτως εποχής η εξοικονόμηση χρημάτων μας αφορά όλο τον χρόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBed rotting: Τι ακριβώς είναι αυτή η νέα τάση αυτοφροντίδας που δοκιμάζουν όλοι;12.09.2018

Χωρίς να θέλουμε να σε αγχώσουμε ή να σε στρεσάρουμε, το TikTok μπαίνει σε mood εξοικονόμησης χρημάτων και οικονομίας. Μεταξύ μας, καιρός ήταν, αφού όλο αυτό το διάστημα μόνο σε αγορές και σπατάλες μας προέτρεπε. Για την ώρα βάζουμε μια παύση σε όλα αυτά τα skincare brands που περιμένουμε πως και πως να δοκιμάσουμε, όπως επίσης και σε όλα αυτά τα νέα fashion trends που μας περιμένουν, και εστιάζουμε στο «No Spend September».

Όπως καταλαβαίνεις και από τον τίτλο, αφορά την περικοπή των περιττών εξόδων για τον μήνα Σεπτέμβριο. Για να γίνει πιο «απτό και κατανοητό το συγκεκριμένο trend», υπάρχουν και ορισμένοι κανόνες που μπορούν να βοηθήσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ7 στιλ καρέ που θα κάνουν θραύση αυτό το φθινόπωρο12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b