MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Bed rotting: Τι ακριβώς είναι αυτή η νέα τάση αυτοφροντίδας που δοκιμάζουν όλοι;

Το bed rotting, μια νέα τάση που σαρώνει το TikTok, περιλαμβάνει την παραμονή στο κρεβάτι για παρατεταμένες χρονικές περιόδους.

Monopoli Team

Τι είναι το bed rotting που όλοι συζητούν στο TikTok;

Το bed rotting, μια νέα τάση που σαρώνει το TikTok, περιλαμβάνει την παραμονή στο κρεβάτι για παρατεταμένες χρονικές περιόδους—όχι για ύπνο, αλλά για παθητικές δραστηριότητες, δραστηριότητες όπως η κατανάλωση σνακ, η παρακολούθηση τηλεόρασης και το σερφάρισμα στο διαδίκτυο.

Αυτή η τάση είναι πιο δημοφιλής μεταξύ της Γενιάς Ζ που μπορεί να αισθάνονται εξαντλημένοι από τη δουλειά, το σχολείο, τις οικογενειακές απαιτήσεις ή τις κοινωνικές υποχρεώσεις. Ενώ το bed rotting μπορεί να ωφελήσει μερικούς ανθρώπους, ωστόσο μπορεί να γίνει επικίνδυνο εάν διαρκέσει περισσότερο από μία ή δύο ημέρες.

Οι ειδικοί συμφωνούν ότι είναι σημαντικό να επιδοθείτε στην αυτοφροντίδα για να διαχειριστείτε το άγχος και να τονώσετε την ενέργειά σας. Η φροντίδα του εαυτού μας είναι σημαντική για τη σωματική και ψυχική υγεία, αλλά το να χαλαρώνεις όλη μέρα στο κρεβάτι είναι όντως ο πιο υγιεινός τρόπος για να φροντίσεις τη σωματική και ψυχική σου υγεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ περίεργη θεωρία για τη μετά θάνατον ζωή που μπορεί να εξηγήσει το déjà vu – και έγινε viral στο TikTok12.09.2018

Τα οφέλη του bed rotting

Το bed rotting μπορεί να έχει κάποια πλεονεκτήματα, όταν γίνετε σε μικρές δόσεις, γιατί τότε μπορεί να ηρεμήσει το σώμα και να βοηθήσει στην ανακούφιση του στρες και της εξάντλησης, ειδικά για άτομα που εργάζονται πολλές ώρες. Αυτά τα άτομα μπορεί να χρησιμοποιήσουν αυτή την πρακτική για να δώσουν στους εαυτούς τους την ευκαιρία να «επαναφορτίσουν τις μπαταρίες τους».

Και επειδή το να περνάς κάποιες ώρες στο κρεβάτι αναγνωρίζεται πλέον ως τρόπος χαλάρωσης, μπορεί να βοηθήσει κάποιους να αισθάνονται ότι μπορούν να ξαπλώνουν χωρίς να νιώθουν ενοχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBookTok #3: 5 viral στο TikTok βιβλία που ξεχωρίσαμε από τις εκδόσεις Μεταίχμιο12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b