MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΤΙΛ

Τα 4 updated κομμάτια που αποκτούν «χαρακτήρα» αν τα αγοράσεις second hand

Αν απαξιώνεις το second hand, ξανασκέψου το. Αυτή η σεζόν, έχει να κάνει με την ισορροπία, τη διαχρονικότητα, την κομψότητα και την αυτοέκφραση πάνω σε έναν -σχεδόν- βασικό καμβά. 

Monopoli Team
 Αυτή η σεζόν, όπως μας παρουσιάστηκε στις πασαρέλες τον περασμένο χειμώνα, έχει να κάνει με την ισορροπία, τη διαχρονικότητα, την κομψότητα και την αυτοέκφραση πάνω σε έναν -σχεδόν- βασικό καμβά. Τα κομμάτια ήταν στην πλειοψηφία τους κλασικά, κομμάτια δηλαδή που όλοι είχαμε ή έχουμε στις ντουλάπες μας, τα οποία μπορούν να δεχθούν πολύ προσωπικό styling για να βγει το προσωπικό στιλ του καθενός.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠώς θα μοιάζει το look σου ακριβό – Οι 4 απλοί στιλιστικοί κανόνες12.09.2018

Επειδή ακριβώς πολλά από τα ρούχα στις συλλογές των σχεδιαστών ήταν εμπνευσμένα από διαχρονικά κομμάτια ή από κομμάτια του παρελθόντος, μπορούμε πολύ εύκολα να τα βρούμε και σε καταστήματα second hand. Αν ακόμα δεν έχεις πάει, καλό θα είναι να κάνεις την αρχή, διότι μπορεί να βρεις θησαυρούς εκεί μέσα και επίσης είναι εξαιρετικά sustainable και οικονομικό. Υπάρχουν 4 συγκεκριμένα κομμάτια που ναι μεν είναι πάρα πολύ σικάτα αν τα αγοράσεις καινούργια, αλλά αποκτούν χαρακτήρα αν τα αγοράσεις από ένα μαγαζί second hand. Συνέχισε να διαβάσεις και ανακάλυψέ τα όλα στην παρακάτω λίστα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑShopping Alert: Αγόρασε σήμερα και κράτα για πάντα – 6 κλασικά κομμάτια12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b