MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΔΡΑΜΑ

Ο Θάνατος του Εμποράκου: Ο Γιώργος Νανούρης «ανεβάζει» Άρθουρ Μίλερ με πρωταγωνιστή τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη

Τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη, στο βραβευμένο με Πούλιτζερ έργο του Άρθουρ Μίλερ, «Ο Θάνατος του Εμποράκου», θα σκηνοθετήσει ο σκηνοθέτης Γιώργος Νανούρης, από τον Οκτώβριο, στο Θέατρο Ζίνα.

Monopoli Team

Ο Γιώργος Νανούρης θα σκηνοθετήσει τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη στο βραβευμένο με Πούλιτζερ έργο «Ο Θάνατος του Εμποράκου», του Άρθουρ Μίλερ. Μια παραγωγή των Θεατρικών Επιχειρήσεων Τάγαρη, στο Θέατρο Ζίνα, από τις 5 Οκτωβρίου.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δύο καλλιτέχνες συνεργάζονται, ενώ ο σκηνοθέτης καταπιάνεται για δεύτερη φορά με τον Αμερικάνο συγγραφέα, μετά την μεγάλη επιτυχία του «Ψηλά απ’ τη Γέφυρα». 

«Ο Θάνατος του Εμποράκου» θεωρείται το κορυφαίο έργο του συγγραφέα. Γραμμένο το 1949, περιστρέφεται γύρω απ’ την ζωή του εμβληματικού ήρωα Γουίλι Λόμαν, ενός πλανόδιου πωλητή, που ζει μπερδεμένος ανάμεσα στο παρόν και το παρελθόν, εγκλωβισμένος από το αμερικάνικο όνειρο. Το δυσβάσταχτο κυνήγι της επιβίωσης, σύμφωνα με τα πρότυπα που επιτάσσει η άκρως καπιταλιστική κοινωνία, τον οδηγεί παραληρηματικά στην διάλυση ολόκληρης της ζωής του.

Τα σκηνικά της παράστασης υπογράφει ο Γιώργος Γαβαλάς και τα κοστούμια η Ντένη Βαχλιώτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒλαδίμηρος Κυριακίδης: Τα βράδια λέω στον εαυτό μου πως είμαι ένα τίποτα ώστε να ξεκινώ από την αρχή12.09.2018

Τους υπόλοιπους ρόλους ερμηνεύουν: Έφη Μουρίκη, Κωνσταντίνος Γώγουλος, Ρένος Ρώτας, Δημήτρης Γεροδήμος, Κατερίνα Μάντζιου, Γιάννης Βαρβαρέσος, Θεοδόσης Τανής.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Άρθουρ Μίλερ
Σκηνοθεσία: Γιώργος Νανούρης

Σκηνικά: Γιώργος Γαβαλάς
Κοστούμια: Ντένη Βαχλιώτη
Φωτισμοί: Γιώργος Νανούρης

Παίζουν: ουίλι Λόμαν - Βλαδίμηρος Κυριακίδης Λίντα - Έφη Μουρίκη Μπιφ - Κωνσταντίνος Γώγουλος Χάπυ - Ρένος Ρώτας Τσάρλι - Δημήτρης Γεροδήμος Γυναίκα - Κατερίνα Μάντζιου Χάουαρντ - Γιάννης Βαρβαρέσος Σερβιτόρος - Θεοδόσης Τανής

Διάρκεια: 120’ με διάλειμμα
Τιμές Εισιτηρίων: 18€ - 20€
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 5 Οκτωβρίου
Παραστάσεις: Τετάρτη 19:30 | Πέμπτη 20:00 | Παρασκευή 21:00 Σάββατο 18:00 και 21:00 Κυριακή 19:30
Βοηθός Σκηνοθετη: Νικίτα Ηλιοπούλου
Link Εισιτηρίων: https://www.more.com/theater/o-thanatos-tou-emporakou/
Πληροφορίες Χώρου: Θέατρο Ζίνα
Φωτογραφίες: Κατερίνα Τσατσάνη
Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b