MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Patrón μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά σίγουρα την τελειοποίησε

Άριστη πρώτη ύλη, αναλλοίωτη χειροποίητη διαδικασία παραγωγής και αφοσίωση των ανθρώπων της - οι λόγοι που έχουν κατατάξει την Patrón στην κορυφή του είδους της. Και αν κάτι γνωρίζει η Patrón καλά, αυτό είναι τι σημαίνει super premium τεκίλα!

Η Patrón μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά ήταν αυτή που την τελειοποίησε, συστήνοντας πρώτη σε όλον τον κόσμο αυτό που ονομάζουμε «super premium τεκίλα»: Αργή συγκομιδή με το χέρι μιας ύψιστης ποιότητας και ώριμης 100% Weber Blue αγαύης.

Παραδοσιακή και αναλλοίωτη μέσα στα χρόνια διαδικασία ζύμωσης και απόσταξης, χρησιμοποιώντας μόνο τρεις φυσικές πρώτες ύλες (αγαύη, νερό και μαγιά). Σχολαστική επιθεώρηση κάθε χειροποίητης φιάλης, μία προς μία. Κι όλα αυτά φροντισμένα με το ασίγαστο πάθος των περήφανων ανθρώπων της, που με τη δεξιοτεχνία και το ταλέντο τους φροντίζουν ώστε η τεκίλα που παράγεται στην Hacienda Patrón να έχει πάντοτε την πιο εξαιρετική ποιότητα!

 

Τα χέρια των ανθρώπων της Patrón, οι απόλυτοι πρωταγωνιστές

Στο νέο διαφημιστικό σποτ της Patrón, ταξιδεύουμε στο Μεξικό και στα χωράφια μπλε αγαύης που απλώνονται στα υψίπεδα της επαρχίας Jalisco. Κάπου εκεί, πέρα από τα iconic μπουκάλια από φυσητό γυαλί και τα πολύτιμα δρύινα βαρέλια παλαίωσης, πρωταγωνιστούν τα χέρια των ανθρώπων εκείνων, χάρη στους οποίους η εξ ολοκλήρου χειροποίητη παραγωγή αυτής της super premium τεκίλα γίνεται πραγματικότητα.

Είτε σκέτη με πάγο, είτε μέσα σε κοκτέιλ, η premium τεκίλα απογειώνει τη γεύση

Με φανατικούς οπαδούς που γίνονται ακόμη περισσότεροι κυρίως το καλοκαίρι, η τεκίλα γίνεται ο καλύτερος φίλος των κοκτέιλ, αφού σε όποιο κι αν προστεθεί απλά το απογειώνει. Και ποιος δεν αγαπάει να απολαμβάνει τα ιδιαιτέρως δημοφιλή «tequila cocktails» Margarita και Paloma; Και με την τεκίλα Patrón ως τη Νο1 super premium επιλογή είναι απλά να… τα «πιείς στο ποτήρι»!

Τρεις παραλλαγές της premium τεκίλα και μια νέα «prestige» κατηγορία

H super premium τεκίλα Patrón κυκλοφορεί σε τρεις βασικές παραλλαγές:

Silver (κρυστάλλινα διάφανης, απαλή και γλυκιά, με αρώματα φρούτων και πιπεράτη επίγευση),

Reposado (παλαιωμένη για τουλάχιστον 4 μήνες σε δρύινα βαρέλια του ουίσκι από την Αμερική, με αρώματα φρέσκιας αγαύης, βελανιδιάς και επίγευση λουλουδιών και βανίλιας), και

Añejo (τουλάχιστον 12 μήνες παλαίωση σε δρύινα βαρέλια από τη Γαλλία για πιο πολύπλοκα αρώματα και γεύσεις σταφίδας, καραμέλας, βανίλιας και καπνιστές νότες).

Μαζί και η πιο πρόσφατη Patrón El Cielo, η τεκίλα της «prestige» κατηγορίας και προϊόν τριπλής απόσταξης για φυσικά γλυκιά γεύση, η οποία λανσαρίστηκε μόλις πέρυσι το καλοκαίρι σε μια σειρά από viral events στα hot spots της Μυκόνου, της Ίμπιζα, της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου και έγινε αμέσως η αγαπημένη της VIP party σκηνής!

 

Περισσότερα από Longreads
VIMA_WEB3b