Παιδική παράσταση

MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
28
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
 • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
  Παιδική παράσταση
  Η παράσταση «Τα Χριστούγεννα του Σκρούτζ», του Κάρολου Ντίκενς, σε θεατρική μεταφορά και σκηνοθεσία της Γιούλης Ηλιοπούλου, επιστρέφει για 6η συνεχόμενη χρονιά στον πολυχώρο πολιτισμού Ιντεάλ.
  22.11.2022
  Η μοναδική παιδική ελληνική stand up comedy παράσταση για παιδιά 6 έως 12 ετών, έρχεται και αυτά τα Χριστούγεννα στη Μουσική Βιβλιοθήκη του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής.
  18.11.2022
  Ο «Ερωτόκριτος» του Βιτσέντζου Κορνάρου σε διασκευή – σκηνοθεσία Ελένης Βλάχου και μουσική Ηλία Βαμβακούση, ανανεώνεται και μετακομίζει στην Παιδική – Εφηβική Σκηνή του Θεάτρου Τζένη Καρέζη.
  17.11.2022
  Η παιδική σκηνή «Ονειροπόληση» παρουσιάζει φέτος στο Θέατρο Βρετάνια τον «Καρυοθραύστη», ένα χριστουγεννιάτικο έργο – ύμνο στη φαντασία και τα ευχάριστα όνειρα, σε διασκευή-σκηνοθεσία Τούλας Ζαχαριουδάκη.
  16.11.2022
  Την κουλτούρα, τον πολιτισμό, τα ήθη, τα έθιμα και τους χαρακτήρες των παραμυθιών της Μικράς Ασίας θα γνωρίσουν οι μικροί θεατές μέσα από την παράσταση «Γιαγιά Σμύρνη», που παρουσιάζεται, στο Θέατρο Πρόβα, σε σκηνοθεσία Κοραλίας Τσόγκα και κείμενο Υάκινθου Μάινα.
  14.11.2022
  «O Ραφτάκος των λέξεων» του Αντώνη Παπαθεοδούλου,, η sold out παράσταση της θεατρικής ομάδας «Μικρός Νότος» επιστρέφει, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, για λίγες εορταστικές παραστάσεις.
  10.11.2022
  Το εμβληματικό μυθιστόρημα της Πηνελόπης Δέλτα «Παραμύθι, Χωρίς Όνομα», γίνεται παράσταση για παιδιά και παρουσιάζεται, στο Θέατρο Κιβωτός, σε συν-σκηνοθεσία Κάρμεν Ρουγγέρη και Χριστίνας Κουλουμπή.
  08.11.2022
  Το Θέατρο Τέχνης παρουσιάζει Το γεφύρι της Άρτας και οι Λυγερές του Κάτω Κόσμου, μια πρωτότυπη παράσταση με δημοτική ποίηση, αφήγηση, ζωντανή μουσική και τραγούδια που απευθύνεται και σε εφήβους και παιδιά από 11 ετών.
  07.11.2022
  Ο εμβληματικός «Ροβινσώνας Κρούσος» του Ντάνιελ Νταφόε γίνεται μια συναρπαστική μουσικοθεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια και παρουσιάζεται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, σε σκηνοθεσία Τατιάνας Λύγαρη.
  03.11.2022
  Η Ομάδα Κοπέρνικος παρουσιάζει, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, την παράσταση για παιδιά 4-12 ετών, «Απαγορεύεται η Μουσική!», σε κείμενο Άγγελου Αγγέλου και Έμης Σίνη και σκηνοθεσία Γκάυ Στεφάνου.
  31.10.2022
  Μια παράσταση για ηλικίες 6+,που έρχεται για να κάνει φύλλο και φτερό τα φύλα…, την κωμωδία του Volker Ludwig «Είμαστε Πάτσι», παρουσιάζει η «Συντεχνία του Γέλιου», στο Σύγχρονο Θέατρο, σε σκηνοθεσία Βασίλη Κουκαλάνι.
  17.10.2022
  Η ομάδα Κοπέρνικος κλείνει δεκαπέντε χρόνια δημιουργικής πορείας και ξεκινάει την έναρξη του φετινού κύκλου παραστάσεων με το έργο «Ο κύριος ΚΙΧ και το μυστικό Κουτί των Ήχων» , στο Θέατρο OLVIO, σε σκηνοθεσία Γκάυ Στεφάνου.
  14.10.2022
  Για τρίτη χρονιά στη Μουσική Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών παρουσιάζεται το μουσικό έργο για παιδιά της Ειρήνης Αναγνωστοπούλου, «Ένας Ελέφαντας στο Δωμάτιο».
  04.10.2022
  Η ανατρεπτική ομάδα Patari Project παρουσιάζει, στη Μουσική Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη» του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής, την παράσταση για παιδιά 4-10 ετών, «Ο Μπαλ στον αέρα», σε σκηνοθεσία Σοφίας Πάσχου.
  30.09.2022
  Το δημοφιλές μυθιστόρημα της Ζωρζ Σαρή, «Ο Θησαυρός της Βάγιας», γίνεται για πρώτη φορά παράσταση και παρουσιάζεται από την ομάδα Kids Theater, στο Θέατρο Αλάμπρα, σε σκηνοθεσία Αθανασίας Καλογιάννη.
  30.09.2022
  Η «Οικογένεια Νώε», μια παράσταση για όλη την οικογένεια, πιο επίκαιρη από ποτέ, ανεβαίνει από τον Οκτώβριο, στο Θέατρο Πόρτα, σε νέα σκηνοθεσία των Θωμά Μοσχόπουλου και Σοφίας Πάσχου.
  28.09.2022
  Μια νέα παράσταση-εργαστήρι για παιδιά 3-8 ετών, με τίτλο «Μια Τελεία… είναι μόνο η αρχή!» και στόχο την ενίσχυση της βιωματικής μάθησης παρουσιάζει η ομάδα Ονειρόδραμα στο Θέατρο Σταθμός.
  19.09.2022
  Η θεατρική παράσταση – βιωματικό εργαστήρι για παιδιά, «Μπες στα Παπούτσια μου», μια ιστορία για την ενσυναίσθηση, τη διαφορετικότητα και το σχολικό εκφοβισμό, παρουσιάζεται από την ομάδα Ονειρόδραμα, στο Θέατρο Σταθμός.
  19.09.2022