MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
12
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πάσχα στα ελληνικά νησιά: Ποιες είναι οι τιμές στους δημοφιλείς προορισμούς;

Που κυμαίνονται οι προ-κρατήσεις και οι τιμές στους δημοφιλείς νησιωτικούς προορισμούς την πασχαλινή περίοδο.

Monopoli Team

Οι προ-κρατήσεις για ακίνητα εγγεγραμμένα σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης (ολόκληρα διαμερίσματα ή/και κατοικίες όχι βίλες, κατάλληλα για οικογένεια, για τις διακοπές τις ημέρες του Πάσχα και κυρίως για το χρονικό διάστημα 3 -6 Μαΐου (Μεγάλη Παρασκευή – Δευτέρα του Πάσχα), φτάνουν ήδη εδώ και μέρες σε υψηλά επίπεδα στους δημοφιλείς προορισμούς της χώρας, ιδίως τους νησιωτικούς. Παράλληλα, οι τιμές για το ίδιο διάστημα ποικίλλουν και φτάνουν από 260- 300 , 400 ή 600 ευρώ, έως πάνω από 900 και 1.000-1.110 ευρώ συνολικά, ανάλογα του προορισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠού θα βρούμε το καλύτερο τσουρέκι της Αθήνας;12.09.2018

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι, οι προ-κρατήσεις που καταγράφονται αφορούν αποκλειστικά τα «ανοιχτά» – διαθέσιμα προς μίσθωση ακίνητα και όχι στο σύνολο των εγγεγραμμένων ακινήτων σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης. Τη φετινή χρονιά, μέρος των ιδιοκτητών «καθυστέρησαν» να «ανοίξουν» τα ακίνητα τους για τις ημέρες του Πάσχα. Αυτά αναφέρει, μεταξύ άλλων, σχετική έρευνα του Πανελλαδικού Δικτύου E-Real Estates τις για τος προ-κρατήσεις για το τριήμερο του Πάσχα 3 δημοφιλείς νησιωτικούς προορισμούς.

«Η διαθεσιμότητα, ήτοι τα “ενεργά” ακίνητα, σε πολλούς προορισμούς δεν ξεπερνούν το 50%-60% της δυναμικής της εκάστοτε περιοχής στον κλάδο της βραχυχρόνιας μίσθωσης. Πάντως, και μέρα με την ημέρα, φαίνεται να μπαίνουν στις πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης νέα ακίνητα για τις ημέρες του Πάσχα. Σίγουρα, η κίνηση θα ενταθεί σχεδόν στο σύνολο των προορισμών της χώρας τις επόμενες ημέρες. Καθοριστικό παράγοντα θα αποτελέσει το κόστος των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, ενώ, αναμένουμε υψηλά ποσοστά προ-κρατήσεων και στους θρησκευτικούς ηπειρωτικούς προορισμούς», αναφέρει ο κ. Μπάκας, πρόεδρος του δικτύου και γνωστό στέλεχος της κτηματαγοράς.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b