MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Πρεμιέρες: Νέος Γκουαντανίνο αλλά και η πρώτη ταινία των «Unboxholics» στις αίθουσες

Οι «Αντίπαλοι» του Λούκα Γκουαντανίνο είναι η ταινία που ξεχωρίζει αλλά το ενδιαφέρον στρέφεται και στο σκηνοθετικό ντεμπούτο στις ταινίες μεγάλου μήκους για το δίδυμο των αδερφών Κάρπα, γνωστών στο διαδίκτυο ως Unboxholics.

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Αντίπαλοι

Στη νέα δημιουργία του Λούκα Γκουαντανίνο με τίτλο «Οι αντίπαλοι» η Ζεντάγια υποδύεται το αστέρι του τένις που βρίσκεται ανάμεσα στους δύο αδελφικούς φίλους ΜάικΦέιστ και Τζος Ο’ Κόνορ (επίσης τενίστες) που την διεκδικούν ο καθένας με το δικό του τρόπο.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Μην ανοίγεις την πόρτα

Στο καθαρόαιμο μεταφυσικό θρίλερ «Μην ανοίγεις την πόρτα» των αδερφών Κάρπα (Unboxholics) μια τρομαγμένη γυναίκα ζητά βοήθεια από έναν άντρα που ζει μόνος σε μια καλύβα μέσα στο δάσος.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Ζωντανό Πνεύμα

Το πορτογαλικό «Ζωντανό Πνεύμα» της Κριστέλ Άλβες Μέιρα που ήταν η επίσημη πρόταση της Πορτογαλίας για τα όσκαρ και προβλήθηκε στην Εβδομάδα Κριτικής των Καννών, αφηγείται την απόπειρα της μικρής Σαλομέ να ερμηνεύσει με τα δικά της μέτρα το ξαφνικό θάνατο της αγαπημένης της γιαγιάς.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Τελευταίος ήρωας

Στην μαύρη κωμωδία «Τελευταίος ήρωας» του Ζίγκα Βιρτς με θέμα την αντίδραση των κατοίκων ενός σλοβένικου χωριού στα σχέδια μιας αλυσίδας γερμανικών σουπερμάρκετ να ανοίξει κατάστημα στην περιοχή, η Aγγελική Παπούλια ξεχωρίζει στο διεθνές καστ.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Χωρίς Οξυγόνο

Στο sci-fi του Στέφον Μπρίστολ «Χωρίς Οξυγόνο» με τους Τζένιφερ Χάντσον, Μίλα Γιόβοβιτς και Σαμ Γουόρθινγκτον η δυστοπική Γη έχει το εφιαλτικό χαρακτηριστικό της έλλειψης οξυγόνου για τους εναπομείναντες κατοίκους της.
Αίθουσες προβολής

Σούπερ Μάγκι

Το animation «Σούπερ Μάγκι» των Ρικάρντ Κουσό, Τάνια Βίνσεντ που προβάλλεται μεταγλωττισμένo στα ελληνικά έχει πρωταγωνίστρια την σούπερ ηρωίδα του τίτλου που δεν εφησυχάζει ούτε στιγμή, παρότι η εγκληματικότητα έχει εξαφανιστεί από την πόλη της.
Αίθουσες προβολής

Επαγγελματίας υπνοβάτης

Ο «Επαγγελματίας υπνοβάτης» του Βασίλη Ραΐση με τους Ελένη Γερασιμίδου, Μιχάλη Καλιότσο, Μανόλη Μαυροματάκη και Μαρία Κεχαγιόγλου είναι μια μαύρη κωμωδία γύρω από την σχέση ενός αποτυχημένου ποιητή με την καπάτσα μητέρα του.
Αίθουσες προβολής

Μύλος κι ο σταυρός

Τέλος, ο «Μύλος κι ο σταυρός» του Λεχ Μαγιέφσκι με τους Ρούτγκερ Χάουερ, Σαρλότ Ράμπλινγκ και Μάικλ Γιορκ «ζωντανεύει» έναν κλασικό πίνακα του Πίτερ Μπρίγκελ.
Αίθουσες προβολής

Περισσότερα από Οι ταινίες της εβδομάδας
VIMA_WEB3b