MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
07
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΑΥΡΗ ΚΩΜΩΔΙΑ

Farewell / Εν τόπω χλοερώ, από την ομάδας Ντουθ στο Θέατρο 104

Η παράσταση της ομάδας Ντουθ «Farewell / Εν τόπω χλοερώ», μια μαύρη κωμωδία για τις ανεξάντλητες πιθανότητες και τις χαμένες ευκαιρίες, παρουσιάζεται, στο Θέατρο 104, σε σκηνοθεσία Βάσιας Ατταριάν.

Monopoli Team

Σε συνέχεια της περσινής sold-out παράστασης «Nostalgia Generation», το «Farewell / Εν τόπω χλοερώ» της ομάδας Ντουθ, στο Θέατρο 104, αποτελεί το δεύτερο μέρος ενός ζωντανού sitcom, ένα αυτοτελές επεισόδιο μιας αυτοσαρκαστικής σειράς που γιορτάζει ένα πρόωρο και ανεξήγητο πένθος, το οποίο κυκλοφορεί ανάμεσά σε τούλια, hairspray, παραδοσιακούς χορούς και φθηνή σαμπάνια. Πέρσι, οι ήρωες τα έβαλαν με το παρελθόν τους, φέτος πενθούν ένα θλιβερό παρόν.

«Farewell / Εν τόπω χλοερώ»: Λίγα λόγια για την παράσταση

Η νέα παράσταση /περφόρμανς/DIY συναυλία της ομάδας Ντουθ μάς καλεί σε έναν γάμο ή μια κηδεία. Όπως το πάρει κανείς. Τα σατέν σιδερώθηκαν, ο μπουφές στολίστηκε, τα κρύσταλλα πήραν τη θέση τους και οι χοροί ξεκινούν. Είστε όλοι/ες/α καλεσμένοι/ες/α στην πιο εξπρεσιονιστική κρίση μέσης ηλικίας.

Το φουαγιέ αποτελεί και πάλι μέρος του σκηνικού με τους θεατές να κινούνται σε όλους τους χώρους του θεάτρου, το μπαρ να σερβίρει καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης, ενώ όσοι/ες/α προλάβουν θα βρουν και μια θέση στη ροτόντα.

Σε αυτόν τον DIY γάμο, αμφιλεγόμενης αισθητικής, οι προπόσεις και οι αφιερώσεις οδηγούν σε απροσδόκητα ερωτήματα: Να είναι κανείς ή να μην είναι; Είναι η αγάπη για τους τολμηρούς; Γιατί η Παναγία δεν αναστήθηκε; Ο ΕΝΦΙΑ επηρεάζει τον οικογενειακό τάφο; Η θλίψη συνυπάρχει με τη σφιγμένη γροθιά; Είστε έτοιμοι/ες/α να περάσετε από το μεταμοντέρνο στο κλασικό;

Μια βαθιά κρίση μέσης ηλικίας, καθώς κάποια στιγμή η παιχνιδομηχανή γίνεται μπομπονιέρα και μετά τη μπομπονιέρα έρχεται το κονιάκ. Να μας ζήσουν.

Σημείωμα Σκηνοθέτριας

To «Farewell / Εν τόπω χλοερώ» είναι μια σκοτεινή κωμική βραδιά, διαρκείας, για το πώς ο χρόνος κυλάει και τα βάζει μαζί σου και εσύ μαζί του ανεξαρτήτως σε ποια γενιά, τελικά, ανήκεις. Είναι μια σειρά από τραγούδια που αντικαθιστούν τους θρήνους, μια σειρά από καταπιεστικές συμβάσεις αιώνων, μερικά κουφέτα και πρόσωπα μετέωρα ανάμεσα στη χαρά και τη λύπη. Μια βραδιά όπου η γιορτή και το πένθος μπορούν και συνυπάρχουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠόθεν Έσχες, από την ομάδα 4Frontal στο Θέατρο Βεάκη12.09.2018

Μπορείτε πάντα να βγείτε και να μπείτε, να κάτσετε όσο θέλετε και όπου θέλετε, να υψώσετε το ποτήρι σας, να ευχηθείτε και ίσως αν μείνετε μαζί μας, να κλείσετε κι εσείς τα μάτια σας και να φανταστείτε ότι σε ένα παράλληλο σύμπαν υπάρχει μια πιθανότητα να ήσασταν στο αγαπημένο σας νησί και να πρωταγωνιστούσατε σε μια ιστορία, να είχατε άλλο όνομα, να ήσασταν ροκ σταρ ή να ξέρατε πού είναι ο παράδεισος. Κάπου ανάμεσα σε όνειρο, επιθυμία και μυθοπλασία. Αρκεί που καταφέρατε να έρθετε απόψε. Να μας ζήσουν και καλά να περάσουμε.
Βάσια Ατταριάν

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Δραματουργία: Αντώνης Αντωνόπουλος, Μυρτώ Μακρίδη, Κέλλυ Παπαδοπούλου, Μαρία Φιλίνη
Σκηνοθεσία: Βάσια Ατταριάν

Σκηνικά: Αλεξία Χρυσοχοΐδου
Κοστούμια: Αλεξία Χρυσοχοΐδου
Μουσική: Δημήτρης Τάσαινας
Χορογραφία: Έλενα Γεροδήμου

Παίζουν: Ευδοξία Ανδρουλιδάκη, Ειρήνη Γεωργαλάκη, Ρωμανός Καλοκύρης, Μυρτώ Μακρίδη, Κατερίνα Μαυρογεώργη, Προμηθέας Nerattini-Δοκιμάκης, Ιωάννα Ραμπαούνη, Σεραφείμ Ράδης, Δημήτρης Τάσαινας, Μαρία Φιλίνη

Διάρκεια: 180’
Τιμές Εισιτηρίων: 18 ευρώ, 15 ευρώ (μειωμένο)
Πληροφορίες: Προπώληση: more.com
Παραστάσεις: Παρασκευή έως Κυριακή στις 21:15
Βοηθός Σκηνοθετη: Κατερίνα Ρουσιάκη
Link Εισιτηρίων: https://www.more.com/theater/farewell/n-top-xloer/
Πληροφορίες Χώρου: Θέατρο 104, Ευμολπιδών 41, Γκάζι (σταθμός Μετρό: Κεραμεικός), Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 3455020 | https://www.104.gr/
Φωτογραφίες: Ευτυχία Βλάχου
ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ
  • Αθήνα
Γκάζι
Θέατρο 104
Απο 10/05/2024 εως 09/06/2024
Eυμολπιδών 41
Παρασκευή εώς Κυριακή: 21:15
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b