MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τα 8 ολόσωμα μαγιό που σμιλεύουν απίθανα το σώμα

Αν δεν έχεις ήδη αγοράσει μαγιό για αυτό το καλοκαίρι, τότε ετοιμάσου να τσεκάρεις πολύ καλά την λίστα με αυτά που σου προτείνουμε.

@unsplash
Monopoli Team

Οι κρύες μέρες του χειμώνα έχουν περάσει για τα καλά και το θερμόμετρο έχει ξεκινήσει να παίζει με τα νεύρα μας. Με τον Ιούλιο να κλείνει ήδη την πρώτη εβδομάδα του η ανάγκη για μια βουτιά -ή και παραπάνω- στη θάλασσα είναι μεγάλη. Τι χρειάζεσαι όμως για να κάνεις αυτή τη βουτιά; Μα φυσικά το μαγιό σου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSummer ready: Τα μόνα 5 outfits που θα χρειαστείς στις καλοκαιρινές διακοπές σου12.09.2018

Αν δεν έχεις ήδη αγοράσει μαγιό για αυτό το καλοκαίρι, τότε ετοιμάσου να τσεκάρεις πολύ καλά την λίστα με αυτά που σου προτείνουμε. Οι επιλογές μας εδώ έχουν να κάνουν με τα ολόσωμα μαγιό που σμιλεύουν το σώμα και μας δίνουν την αυτοπεποίθηση που θέλουμε. Μαγιό με καλή στήριξη στο στήθος και όμορφα ντραπαρίσματα στον κορμό σε διάφορα χρώματα. Εκτός από την παραλία ή την πισίνα μπορείς να το φορέσεις εύκολα στο φαγητό αμέσως μετά ή ακόμα και το βράδυ στην έξοδό σου σαν κορμάκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBarbiecore και στην παραλία: Τα ολόσωμα μαγιό που θα λατρέψεις12.09.2018

Δες λοιπόν την παρακάτω λίστα με τα 8 ολόσωμα μαγιό που σμιλεύουν το σώμα και σου λύνουν τα χέρια αυτό το καλοκαίρι. Καλά ψώνια!

Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b