MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΤΙΛ

Barbiecore και στην παραλία: Τα ολόσωμα μαγιό που θα λατρέψεις

Κανείς δε θα ξεφύγει φέτος από την «μανία» της Barbie.

Monopoli Team

Το καλοκαιράκι έχει μπει για τα καλά και αν δεν έχεις καταφέρει ακόμα να πας για τα πρώτα μπάνια, σύντομα θα έρθει και η σειρά σου. Είτε είσαι στην πόλη, είτε έχεις πάρει την καλοκαιρινή σου άδεια ήδη, είτε ετοιμάζεσαι για μια γρήγορη εξόρμηση το Σαββατοκύριακο, η θάλασσα σε καλεί και εσύ δεν μπορείς να κάνεις τίποτε άλλο από το να υπακούσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚαν’ το όπως η Margot Robbie: Mπορείς και εσύ να ντυθείς σαν την Barbie12.09.2018

Αυτό το καλοκαίρι όμως είναι λιγάκι διαφορετικό από τα προηγούμενα, αυτό το καλοκαίρι πλανιέται γύρω μας μια νοσταλγία, το φάντασμα μιας χαμένης παιδικής αθωότητας και όλο αυτό λόγω της «πολύς ντόρος γίνεται» ταινίας της Barbie. Ναι, η πολυαναμενόμενη ταινία έχει δημιουργήσει δική της τάση με την ονομασία barbiecore και έχει κυριεύσει τα πάντα. Πώς είναι δυνατόν να ξέφευγαν τα μαγιό από αυτό το major trend;

Εάν θέλεις να μοιάζεις σαν την διάσημη κούκλα ή απλά αν σου αρέσει το ροζ χρώμα σε όλες του τις αποχρώσεις, τότε σου έχουμε τα 6 πιο barbiecore ολόσωμα μαγιό για να διαλέξεις το αγαπημένο σου. Οι επιλογές μας απευθύνονται σε όλα τα γούστα και τα στιλ, διότι η Barbie δεν γνωρίζει σύνορα και «αγκαλιάζει» όλες τις προσωπικότητες. Εκτός του ότι είναι ποιοτικά και updated, είναι και από ελληνικά brands.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα «Barbie looks» της Margot Robbie λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα της ταινίας12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b