MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΥ ΖΗΝ

Lalita Retreats με την υπογραφή της Βασιλικής Τσαντίλα: Επόμενη στάση τα Τζουμέρκα

Οι μικρές αποδράσεις από την καθημερινότητα με σκοπό την χαλάρωση, την ευεξία και την εσωτερική ισορροπία, φέρουν το όνομα Lalita Retreats με την υπογραφή της Bασιλικής Τσαντίλα και αποτελούν τη νέα τάση-ωδή στην αυτο-βελτίωση.

Monopoli Team

Διακοπές σημαίνει ξεκούραση και χαλάρωση. Είναι οι μέρες του χρόνου που πατάμε pause από υποχρεώσεις και ξεφεύγουμε από την καθημερινότητα, προσπαθώντας ν’ ανασυνταχτούμε και να πάρουμε δυνάμεις για τη νέα σεζόν. Tα τελευταία χρόνια, η νέα τάση που κερδίζει ολοένα και περισσότερους λάτρεις είναι τα wellbeing retreats, τα ταξίδια που συνδυάζουν σωματική και ψυχική αναγέννηση.

Στο μοντέρνο πλαίσιο της ευεξίας, τα retreats αποτελούν απόδραση αλλά ταυτόχρονα και ένα εσωτερικό ταξίδι με σκοπό την ανακάλυψη απαντήσεων που οδηγούν στην ισορροπία πνεύματος, μυαλού και σώματος. Τα Lalita Retreats, με την υπογραφή της Βασιλικής Τσαντίλα, WellBeing & Holistic Health Counselor, είναι ένας νέος τρόπος διαφυγής από την καθημερινότητα, με απώτερο σκοπό την ευεξία και τη φροντίδα του εαυτού μας καθώς η ανάγκη για ηρεμία, εσωτερική γαλήνη και απόδραση από τις υποχρεώσεις της σύγχρονης ζωής μπήκαν στη λίστα των αναγκών μας, κι αυτό σημαίνει health retreats, yoga, διαλογισμός, μασάζ και υγιεινό φαγητό.

Κάθε Lalita Retreat είναι μια προσωπική ευκαιρία για εξερεύνηση

Σε κάθε Lalita Retreat μπορείς να προσφέρεις στον εαυτό σου την ευκαιρία να επικεντρωθεί σε ότι έχει πραγματικά ανάγκη. Το πρόσφατο 3ήμερο Embrace Your Essence Retreat στο The Olive Yard Hotel – Μάνη, ήταν ένα προσωπικό restart για να φροντίσεις τον εαυτό σου, να τροφοδοτήσεις το μυαλό, να ανανεώσεις το σώμα και να θρέψεις την ψυχή.

Γεμάτο φροντιστικές ιδιότητες και πρακτικές του σώματος και του μυαλού αποτέλεσε  την τέλεια απόδραση για όλες τις γυναίκες που συμμετείχαν και αποφάσισαν να αφιερώσουν ουσιαστικό χρόνο στον εαυτό τους και να νιώσουν αναζωογονημένες.

Και τα Lalita Retreats δε σταματούν εδώ!

Το φετινό καλοκαιρινό retreat είναι η ευκαιρία για επαναφόρτιση, παιχνίδι και δραστηριότητες στη φύση. Μια πολύτιμη 5ήμερη απόσυρση από την δραστήρια καθημερινότητά μας.

Summer Flourishing Retreat: 02-06/08/23, Rouista Tzoumerka Resort

Με σημείο συνάντησης τα Τζουμέρκα και το Rouista Tzoumerka Resort, το επόμενο Lalita Retreat δεν είναι καθόλου συνηθισμένο. Είναι μια πολύτιμη ευκαιρία να αφιερώσεις χρόνο στη φύση και να ορίσεις ξεκάθαρες προθέσεις για το πώς μπορείς να βελτιώσεις την ευεξία σου μακροπρόθεσμα.

Σε ένα εκπληκτικό τοπίο, και με την καθοδήγηση της Βασιλικής Τσαντίλα, θα ενεργοποιήσουμε το σώμα μέσω της yoga και του χορού και θα ανανεώσουμε το νου μέσω της σιωπής και του καθοδηγούμενου διαλογισμού. Ένα πρόγραμμα από yoga, καθοδηγούμενους διαλογισμούς forest bathing πρακτικές (διαλογισμοί στη φύση εν κινήσει), χορό Qoya και πολλά ritualistic παιχνίδια. Θα γευτούμε νόστιμα τοπικά εδέσματα και θα γεμίσουμε την ψυχή μας με δραστηριότητες στη φύση, rafting, ιππασία, ήπιους πεζοπορικούς περιπάτους και “άγρια” κολύμβηση.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το Summer Flourishing Retreat: https://lalitaretreats.gr/lalita-retreats.

Retreat Highlights
  • Διαμονή σε μονόκλινο ή δίκλινο δωμάτιο
  • 4 πλούσια πρωινά , 2 δείπνα
  • 4 ήπιες πρακτικές yoga: ενσυνειδητότητα, σύνδεση και γείωση
  • 5 Daring to Rest meditations: καθοδηγούμενοι διαλογισμοί για το γυναικείο σώμα
  • Forest bathing experience: βαθιά επαφή με το δάσος και τη φύση μέσω της αρχαίας Ιαπωνικής εν κινήσει διαλογιστικής πρακτικής
  • Ritual bath στο ρέμα του Παραδείσου: μέσω ενός υπέροχου τελετουργικού θα λάβεις σε βάθος τις καθαρτικές ιδιότητες του νερού και θα αισθανθείς μια μικρή προσωπική αναγέννηση.
  • 2 τελετουργικοί κύκλοι σύνδεσης (έναρξη τριημέρου και κλείσιμο)
  • 2 χοροί Qoya: ελεύθερη κίνηση και αποφόρτιση σώματος
  • Ήπιοι πεζοπορικοί περίπατοι και εκδρομές σε φυσικά αξιοθέατα της περιοχής
  • Υπέροχα δώρα

Για συμμετοχές μέχρι 23/06 super early bird έκπτωση:
Διαμονή σε μονόκλινο: 554,00€
Διαμονή σε δίκλινο: 495,00 €

Για συμμετοχές από 24/06 έως 15/07 early bird έκπτωση:
Διαμονή σε μονόκλινο: 615,00€
Διαμονή σε δίκλινο: 550,00€

Για συμμετοχές από 16/07 και μετά:
Διαμονή σε μονόκλινο: 695,00€
Διαμονή σε δίκλινο: 630,00€

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συγκεκριμένο Summer Flourishing Retreat στο https://lalitaretreats.gr/retreatsblog/summerflourishing.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑO Γιώργος Αδάμος του “Exis” μάς εντάσσει στην κουλτούρα των wellness retreats12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Βασιλική Τσαντίλα WellBeing & Holistic Health Counselor

Εκπαιδεύσεις – Πιστοποιήσεις

  • 2022 – present: Feminine Somatic Mentor
  • 2020 – 2022: Ayurvedic Health Counselor (600hr)
  • 2021: Vaginal Steaming and pelvic floor health facilitator
  • 2021 – 2022: Daring to Rest facilitator (guided meditation system for women bodies)
  • 2018 – 2019: Qoya teacher-movement as medicine for women
  • 2018: Hatha Yoga teacher (200hr)
Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b