MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Arctic Monkeys και Guns N’ Roses οι headliners του φετινού Glastonbury

Ένα μήνα πριν από τις εμφανίσεις τους στη χώρα μας, οι Arctic Monkeys και Guns N’ Roses θα ηγηθούν του μεγάλου βρετανικού φεστιβάλ.

Monopoli Team

Οι Arctic Monkeys και οι Guns N’ Roses θα είναι οι headliners του φετινού μεγάλου βρετανικού φεστιβάλ Glastonbury, που θα πραγματοποιηθεί από 21 έως 25 Ιουνίου, φυσικά στο Worthy Farm.

Οι Arctic Monkeys θα εμφανιστούν στο Pyramid Stage το βράδυ της Παρασκευής, ενώ οι Guns N’ roses θα ανέβουν στη σκηνή το απόγευμα του Σαββάτου.

Άλλα ονόματα που έχουν ανακοινωθεί μέχρι τώρα είναι o επίσης θρύλος Elton John, η Lizzo, οι Blondie, η Carly Rae Jepsen, ο Fatboy Slim, η Kelis, η Lana Del Rey, ο viral Βρετανός ράπερ Central Cee, οι Ιταλοί νικητές της Eurovision Måneskin, ενώ η θέση του “θρύλου” το βράδυ της Κυριακής θα δοθεί φέτος στον Yusuf, aka Cat Stevens.

Όπως ενημερώνει το φεστιβάλ, πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν κι άλλα ονόματα για τις πάνω από 100 σκηνές και σημεία του Worthy Farm, τις οποίες για πέντε ημέρες του Ιουνίου αναμένεται να κατακλύσει μουσικόφιλο κοινό.

Η αφίσα του Glastonbury 2023

Η αφίσα του Glastonbury 2023

Υπενθυμίζεται ότι ένα μήνα μετά το Glastonbury, τόσο οι Arctic Monkeys, όσο και οι Guns N Roses θα κάνουν μία στάση και στη χώρα μας, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους. Οι Arctic Monkeys θα δώσουν δύο συναυλίες στην Πλατεία Νερού, στο πλαίσιο του Release Athens Festival, ενώ οι Guns N Roses έρχονται στην Αθήνα στις 22 Ιουλίου για μια συναυλία στο Ολυμπιακό Στάδιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ10 μεγάλες συναυλίες που μας κάνουν να ανυπομονούμε για το 202312.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b