MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Release Athens 2023: Δεύτερη ημερομηνία για Arctic Monkeys μετά το ιστορικό sold out

Μετά την πρωτοφανή ζήτηση για την συναυλία των Arctic Monkeys στην Πλατεία Νερού στις 19 Ιουλίου 2023, το Release Athens ανακοίνωσε δεύτερη ημερομηνία με την προπώληση να ξεκινά σε λίγες ημέρες.

Arctic Monkeys
Arctic Monkeys
Monopoli Team

Τέσσερα χρόνια μετά την αξέχαστη συναυλία τους στο Terra Vibe, ο Alex Turner και οι Arctic Monkeys επιστρέφουν στην Αθήνα το καλοκαίρι του 2023 – και το ελληνικό κοινό είναι ενθουσιασμένο!

Εδώ και μερικές εβδομάδες, βέβαια, βρίσκονταν σε αναβρασμό οι θαυμαστές του συγκροτήματος που δεν πρόλαβαν να εξασφαλίσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για την επιστροφή του συγκροτήματος στην Αθήνα, στο πλαίσιο του Release Athens 2023.

Η προπώληση είχε ξεκινήσει στις 16 Δεκεμβρίου και μέσα σε σχεδόν 12 ώρες, τα εισιτήρια στο viva.gr είχαν εξαντληθεί. Η πλατφόρμα είχε γονατίσει από την επισκεψιμότητα και τα 4.000 εισιτήρια της πρώτης φάσης έφυγαν μέσα σε λίγα λεπτά.

Όπως είναι λογικό, υπήρξαν ελπίδες ότι θα προστεθεί και δεύτερη ημερομηνία και πράγματι οι ευχές μας εισακούστηκαν και το Release Athens μόλις ανακοίνωσε τα καλά νέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι Arctic Monkeys για δύο συναυλίες στην Πλατεία Νερού12.09.2018

“Μετά την εκπληκτική ανταπόκριση του κοινού και το ιστορικό, πλέον, sold-out για την εμφάνιση των Arctic Monkeys στις 19 Ιουλίου, το Release Athens βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως προστίθεται & δεύτερη ημέρα στο φεστιβάλ, με το ίδιο lineup (Arctic Monkeys + The Hives, Willie J Healey), την Τρίτη 18 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού, με σκοπό να ικανοποιηθεί η ζήτηση, η οποία παραμένει πρωτοφανής” διαβάζουμε στην ανακοίνωση του φεστιβάλ.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, στις 11:00, προς 80€.

Επίσης, διατίθεται περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων με ειδικές παροχές, προς 220€. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, οpen-bar, προτεραιότητα πρόσβασης στο χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες, αναμνηστικό δώρο.

Πριν τους Arctic Monkeys, στις 18 και 19 Ιουλίου θα εμφανιστούν οι εκρηκτικοί Σουηδοί rock stars The Hives, στην πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, αλλά και o ξεχωριστός Βρετανός τραγουδιστής Willie J Healey.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ10 μεγάλες συναυλίες που μας κάνουν να ανυπομονούμε για το 202312.09.2018

Περισσότερες πληροφορίες στο releaseathens.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αγορά εισιτηρίων:
Τηλεφωνικά στο 11876
Online στα www.releaseathens.gr / www.viva.gr
Φυσικά σημεία: Καταστήματα Wind, Public, Media Markt, Ευριπίδης, Yoleni’s & Viva Spot Τεχνόπολης.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b