MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

Ελαιόλαδο: Ποια είναι τα οφέλη του στη ρουτίνα ομορφιάς μας;

Το ελαιόλαδο αξίζει να μπει και στη δική σας ρουτίνα ομορφιάς. Ποια είναι τα οφέλη του και γιατί το λατρεύουν οι σταρς του Hollywood;

Photo by Nazar Hrabovyi on Unsplash
Monopoli Team

Από την Κλεοπάτρα μέχρι την Jennifer Lopez και την Chloë Grace Moretz, το ελαιόλαδο χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια στη ρουτίνα περιποίησης πολλών διάσημων προσώπων. Ο λόγος; Tο ελαιόλαδο είναι από τα καλύτερα αγνά υλικά που μπορείτε να εντάξετε και εσείς στην καθημερινή σας ρουτίνα αφού έχει μαλακτικές, ενυδατικές και αντισηπτικές ιδιότητες, χρησιμοποιείται με πολλούς τρόπους και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό.

Η Lopez χαρακτηριστικά είχε δηλώσει ότι το ελαιόλαδο είναι το μυστικό της λαμπερής της επιδερμίδας. Όταν δημιούργησε τη σειρά της J-Lo Beauty – στην οποία το ελαιόλαδο είναι το βασικό συστατικό – είπε: «Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Έχω δοκιμάσει προϊόντα φαρμακείου και έχω δοκιμάσει τα πιο ακριβά προϊόντα. Αυτό όμως που εμπιστεύομαι είναι το ελαιόλαδο αφού είναι ένα είδος θεραπείας για τα μαλλιά, το δέρμα, τα νύχια και το σώμα. Είναι σαν το μαγικό συστατικό της φύσης».

Ακολουθήστε τις παρακάτω εφαρμογές με ελαιόλαδο στο πρόσωπό σας και θα ανακαλύψτε όλα τα οφέλη που απολαμβάνουν και οι σταρς του Hollywood που το λατρεύουν.

Ντεμακιγιάζ με ελαιόλαδο

Μπορείτε να αντικαταστήσετε το υγρό ντεμακιγιάζ με ελαιόλαδο, εφαρμόζοντας μικρή ποσότητα σε λίγο βαμβάκι ή ένα δίσκο ντεμακιγιάζ. Η λιπαρότητά του θα διαλύσει ακόμη και τα βαριά make-up και θα αφήσει το δέρμα ενυδατωμένο και λαμπερό.

Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b