MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΔΑ

Με αυτά τα χρώματα αποκτάς «ακριβό» στιλ στη στιγμή

Θέλεις ακριβό στιλ στη στιγμή χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία; Αυτά είναι τα 7 χρώματα που θα σε βοηθήσουν να το αποκτήσεις.

Monopoli Team

Τι και αν βρεις ένα καινούργιο ρούχο σε εκπληκτική τιμή στις εκπτώσεις ή σε ένα thrift-shop, τι και αν έχεις κάνει οικονομία για να καταφέρεις να αγοράσεις το κομμάτι που έχεις βάλει στο μάτι κάτι μήνες τώρα, πάντα, μα πάντα αυτό που τελικά θα μπει τελικά στο «καλάθι» σου πρέπει να φαίνεται (και να έχει την αίσθηση) ότι είναι ακριβό. Μπορεί να είναι ένα απλό βαμβακερό μπλουζάκι ή ένα luxury κασμιρένιο πλεκτό, αλλά είτε ξόδεψες 10 ευρώ είτε 150 ευρώ το αποτέλεσμα να είναι ένα και το αυτό, δηλαδή να αισθάνεσαι άνετα και με αυτοπεποίθηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5 thrift shops της Αθήνας που θα απογειώσουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές σου12.09.2018

Ένας απλός τρόπος να το καταφέρεις είναι να καταφύγεις στα κλασικά χρώματα, που κάνουν «πλούσιο» κάθε ρούχο και σε μερικά λίγο πιο έντονα, τα οποία τα φορούν κατά κόρον ακόμα και οι royalties.

Ποια είναι όμως αυτά τα «μαγικά» χρώματα που αναβαθμίζουν στο λεπτό ένα απλό βαμβακερό μπλουζάκι των 10 ευρώ ή ένα πουλοβεράκι από fast fashion brand; Ας ξεκινήσουμε την καταμέτρηση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ12 τρόποι να ντυθείς τις βροχερές ημέρες, χωρίς να χάσεις το στιλ σου12.09.2018

1. Το κλασικό κάμελ

Από την καμπαρντίνα της Burberry, μέχρι το γούνινο παλτό της Max Mara, οι κάμελ αποχρώσεις είναι συνώνυμο του «ήρεμου» luxury για δεκαετίες, αποδεικνύοντας ότι το μπεζ δεν είναι καθόλου βαρετό!

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b