MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

5 απλοί skincare κανόνες για το χειμώνα που μπορείς να εφαρμόσεις από τώρα

Τώρα που η θερμοκρασία υποχωρεί, η επιδερμίδα μας έχει ανάγκη από extra καθημερινή φροντίδα.

Monopoli Team

Ο χειμώνας είναι και πάλι εδώ και αν κάτι σημαίνει είναι χαλάρωση στο σπίτι, φορώντας cozy ρούχα και απολαμβάνοντας ένα ζεστό ρόφημα. Ακριβώς το ίδιο οφείλουμε να κάνουμε και με την περιποίηση της επιδερμίδας αφού κάθε χειμώνα χρειάζεται επιπλέον pampering αναδιαμορφώνοντας τους κανόνες στη ρουτίνα περιποίησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣκασμένα χείλη; Όχι με αυτά τα 7 lip balms12.09.2018

Κανόνας 1: Διατηρήστε το φραγμό του δέρματός σας ισχυρό

«Καθώς μπαίνουμε στον χειμώνα, η επιδερμίδα σας εκτίθεται στις εκάστοτε διακυμάνσεις της θερμοκρασίας και της υγρασίας, που μπορεί να ασκήσουν πίεση στο ευαίσθητο δέρμα σας. Είναι η τέλεια στιγμή για να αναθεωρήσετε τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας για να καταπολεμήσετε το περιβαλλοντικό στρες», εξηγεί η δερματολόγος Dr Thivi Maruthappu στη Vogue UK. Οι βασικοί δείκτες της διαταραχής του δερματικού φραγμού είναι το σφιχτό, ερεθισμένο, με φαγούρα και αφυδατωμένο δέρμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι συνήθειες που ευθύνονται για τα σπυράκια που εμφανίζονται ξαφνικά στο δέρμα σας12.09.2018

Ακόμη και τους μήνες που ο καιρός είναι καλύτερος, ο δερματικός μας φραγμός υπόκειται σε διαταραχή – η υπερβολική χρήση προϊόντων περιποίησης και εξωτερικοί επιθετικοί παράγοντες όπως η ρύπανση μπορεί να τον επηρεάσουν το δέρμα σας. Αναζητήστε για προϊόντα που περιέχουν συστατικά όπως νιασιναμίδη, η οποία «αυξάνει την παραγωγή κεραμιδίου στο δέρμα, είναι αντιφλεγμονώδης και καταπολεμά την ανομοιόμορφη μελάγχρωση», εξηγεί ο Maruthappu.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b