MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Netflix: Οι 10 καλύτερες ταινίες και σειρές που έρχονται τον Δεκέμβριο στις οθόνες μας

Από την νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη “Maestro” μέχρι το γυρισμένο στην Ελλάδα “Knives Out 2”, αυτές είναι οι καλύτερες ταινίες και σειρές που θα δούμε στο Netflix αυτό το μήνα.

Monopoli Team

Κάθε μήνα το Netflix προσθέτει νέες σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ, που μπορούμε να απολαύσουμε στις οθόνες μας μέσα από την πλατφόρμα. Έτσι, και τον Δεκέμβριο νέα προγράμματα θα είναι διαθέσιμα, για να κάνουν τον μήνα μας λίγο πιο ευχάριστο.

Από ανατριχιαστικά ντοκιμαντέρ, μέχρι πολυαναμενόμενες ταινίες, αλλά και σειρές, εμείς ξεχωρίσαμε τις 10 πιο ενδιαφέρουσες προσθήκες της πλατφόρμας, που ανυπομονούμε να δούμε σύντομα.

#1 Troll

Τη σκηνοθεσία της ιδιαίτερης αυτής ταινίας, με τίτλο Τρολ, έχει αναλάβει ο Roar Uthaug, γνωστός από τις δουλειές του στα The Wave και Tomb Raider. Σύμφωνα με την υπόθεση του Netflix, όταν μια έκρηξη στα βουνά της Νορβηγίας ξυπνά ένα αρχαίο τρολ, αξιωματούχοι εμπιστεύονται μια ατρόμητη παλαιοντολόγο, για να το εμποδίσει να προκαλέσει θανατηφόρο χάος.

Έρχεται την 1η Δεκεμβρίου

#2 Πυγολαμπίδες – 2η σεζόν

Οι κολλητές Τάλι και Κέιτ στηρίζουν η μία την άλλη σε όμορφες και άσχημες στιγμές, χάρη σε μια ακλόνητη σχέση που τις ενώνει από την εφηβεία έως τα σαράντα τους. Στην δεύτερη σεζόν θα δούμε πώς θα εξελιχθεί η μεγάλη αντιπαράθεση που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στις δύο φίλες ενώ θα παρακολουθήσουμε επίσης όσα συμβαίνουν στην καριέρα της Τάλι και την υπόσχεσή που έδωσε στην Κέϊτ για νέα δουλειά.

Έρχεται στις 2 Δεκεμβρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤζένα Ορτέγκα: Όσα πρέπει να ξέρετε για την ηθοποιό που ήρθε να δώσει νέα πνοή στην Wednesday Addams12.09.2018

#3 Pulp Fiction

Η εμβληματική ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο με τους Τζον Τραβόλτα, Ούμα Θέρμαν και Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, σε μία από τις πιο χαρακτηριστικές ερμηνείες της καριέρας τους, θα είναι διαθέσιμη πλέον στο Netflix. Υπόθεση: Ο Τζουλς Ουίνφιλντ και ο Βίνσεντ Βέγκα δουλεύουν σαν εκτελεστές για τον γκάνγκστερ Μαρσέλους Ουάλας. Σε μια «δουλειά» σώζονται σαν από θαύμα και ο Τζουλς αποφασίζει να τα παρατήσει. Ο Ουάλας κλείνει συμφωνία με τον μποξέρ Μπουτς Κούλιτζ (Μπρους Ουίλις), να χάσει σε αγώνα που είναι να δώσει και τον πληρώνει γι’ αυτό. Τελικά όμως δεν τηρείται η συμφωνία και ο μποξέρ σχεδιάζει να φύγει από την πόλη. Αναγκάζεται όμως να γυρίσει μια τελευταία φορά στο διαμέρισμά του για να πάρει μαζί το ρολόι του πατέρα του, γνωρίζοντας ότι πιθανώς θα τον περιμένουν εκεί οι εκτελεστές του Ουάλας.

Έρχεται την 1η Δεκεμβρίου

#4 Maestro

Είναι γεγονός: Η πρώτη ελληνική σειρά που μπαίνει στο Netflix είναι το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. O Χριστόφορος Παπακαλιάτης υποδύεται τον Ορέστη, έναν μουσικό που ταξιδεύει στους Παξούς στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία, που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων.

Έρχεται στις 19 Δεκεμβρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑKid Moxie: Θέλει τόλμη η διασκευή και να μη σε νοιάζει το κράξιμο12.09.2018

#5 Σκρουτζ: Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία

Μια ακόμα διασκευή της διαχρονικής ιστορίας του Charles Dickens για τη λύτρωση και τη συμπόνια έρχεται στις οθόνες μας χάρη στο Netflix, με τον Λουκ Έβανς να δανείζει τη φωνή του στον Σκρουτζ και την Ολίβια Κόλμαν στο Πνεύμα των Χριστουγέννων. Μια κρύα Παραμονή Χριστουγέννων, ο τσιγκούνης Εμπενίζερ Σκρουτζ πρέπει σε μία μόνο νύχτα να αντιμετωπίσει το παρελθόν του, και να αλλάξει το μέλλον, προτού να είναι αργά.

Έρχεται στις 2 Δεκεμβρίου

#6 Η Έμιλυ στο Παρίσι – 3η Σεζόν

Η Λίλι Κόλινς επιστρέφει στον ρόλο της Έμιλι, η οποία πλέον εργάζεται ως social media μάνατζερ και είναι διχασμένη ανάμεσα σε δύο άνδρες και δύο ηπείρους. Στη νέα σεζόν, η ηρωίδα θα κληθεί να αντιμετωπίσει δύο διαφορετικά μονοπάτια και θα πρέπει να αποφασίσει για το αν θα μείνει εν τέλει στο Παρίσι και να ξεδιαλύνει τη συναισθηματική της ζωή, όπως αναφέρει η επίσημη περιγραφή του Netflix.

Έρχεται στις 21 Δεκεμβρίου

#7 Ο Εραστής της Λαίδυ Τσάτερλυ

Μία νέα ταινία, παραγωγής Netflix, που βασίζεται το κλασικό μυθιστόρημα του Ντ. Χ. Λώρενς για τη ζωή της λαίδης Τσάτερλυ, μιας δυστυχισμένης αριστοκράτισσας που είναι παντρεμένη με έναν άντρα με τον οποίο δεν είναι ερωτευμένη, οπότε ξεκινά παράλληλα μια παθιασμένη σχέση με έναν θηροφύλακα στην εξοχική έπαυλη τους. Όταν συνειδητοποιεί τον απόλυτο έρωτά της, αψηφά όλες τις παραδόσεις της εποχής και αναζητά την ευτυχία με τον άντρα που αγαπά.

Έρχεται στις 2 Δεκεμβρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈμα Κόριν: Κινηματογραφικά βραβεία ουδέτερου φύλου ζητάει η Νταϊάνα από το «Στέμμα»12.09.2018

#8 Πινόκιο του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο

Μια άλλη προσέγγιση, πάνω στο κλασικό μύθο της ξύλινης κούκλας που ονειρεύεται ότι είναι ζωντανό αγόρι, κυκλοφόρησε πρόσφατα στους κινηματογράφους, αυτή τη φορά δια χειρός Γκιγιέρμο ντελ Τόρο. Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης αναπλάθει την κλασική ιστορία της ξύλινης κούκλας που ζωντανεύει, σε ένα εκπληκτικό μουσικό παραμύθι stop-motion.

Έρχεται στις 9 Δεκεμβρίου

#9 Alice in Borderland – 2η σεζόν

Ο Αρίσου και η Ουσάγκι πρέπει να λύσουν τα μυστήρια του Borderland, προκειμένου να επιστρέψουν πίσω στον κόσμο τους. Αποχωρώντας από το σοκαριστικό φόντο της εγκαταλελειμμένης Σιμπούγια της πρώτης σεζόν, αυτή η σεζόν εκτυλίσσεται στην κατεστραμμένη Σιμπούγια που είναι καλυμμένη με βλάστηση. Με σκηνοθέτη τον Shinsuke Sato, στη 2η σεζόν του Alice in Borderland θα δούμε και τους ηθοποιούς Nijiro Murakami, Ayaka Miyoshi, Dori Sakurada, Aya Asahina, Yutaro Watanabe, Tsuyoshi Abe, Sho Aoyagi και Riisa Naka.

Έρχεται στις 22 Δεκεμβρίου

#10 Glass Onion: Στα Μαχαίρια

Ο Ντάνιελ Κρεγκ πρόκειται να επιστρέψει στον ρόλο του ντετέκτιβ Μπενουά Μπλαν, που τόσο αγαπήσαμε στην πρώτη ταινία “Knives Out” του Netflix -αυτή τη φορά για να λύσει ένα εντελώς διαφορετικό μυστήριο. Η ταινία, σε σκηνοθεσία Ρίαν Τζόνσον, που είναι περισσότερο γνωστή ως “Knives Out 2” γυρίστηκε στην Ελλάδα, με τον σκηνοθέτη να έχει αναφέρει ότι βρήκε την τέλεια τοποθεσία για τα γυρίσματα στο Πόρτο Χέλι. Σύμφωνα με το Netflix: “Αν το Knives Out είχε να κάνει με τους δολοφονικούς δεσμούς μίας οικογένειας, το Glass Onion δείχνει ότι πρέπει να είσαι το ίδιο προσεκτικός με τους πιο κοντινούς σου φίλους. Όταν ο δισεκατομμυριούχος Μάιλς Μπρον (Έντουαρντ Νόρτον) προσκαλεί μερικούς από τους πιο κοντινούς και αγαπητούς φίλους του για διακοπές στο ιδιωτικό νησί του στην Ελλάδα, σύντομα γίνεται ξεκάθαρο ότι δεν είναι όλα όσο “τέλεια” δείχνουν. Και όταν κάποιος δολοφονείται, ποιος καλύτερος από τον Μπλαν να αποκαλύψει τα επίπεδα αυτής της ίντριγκας;”

Έρχεται στις 23 Δεκεμβρίου

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b