MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΤΙΛ

Τι είναι τα snoods; Το ultra chic & glamorous item που θα αντικαταστήσει τα κλασικά κασκόλ

Snood and you won’t lose. Είναι ένας εναλλακτικός τύπος κασκόλ που θέλουμε πολύ για φέτος τον χειμώνα.

Monopoli Team

Δεν είναι λίγοι αυτοί που νιώθουν πως τα χειμωνιάτικα ρούχα είναι λίγο πιο βαρετά από τα καλοκαιρινά. Και η αλήθεια είναι πως τον χειμώνα χρειαζόμαστε extra effort για να κάνουμε το στυλ μας να αναδειχθεί και να εντυπωσιάσει μέσα από όλα αυτά τα layers ρούχων που φοράμε για να κρατηθούμε ζεστοί. Όλο το παιχνίδι παίζεται στα accessories.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ12 τρόποι να ντυθείς τις βροχερές ημέρες, χωρίς να χάσεις το στιλ σου12.09.2018

Το Νο1 accessory του χειμώνα είναι -και θα είναι- τα κασκόλ. Υπάρχουν αμέτρητα σχέδια και στυλ, πολλά από τα οποία ήδη έχουμε. Ένα winter item για να ξεφύγουμε από τις basic επιλογές είναι τα snoods. Το snoods μοιάζουν πολύ με τα infinity scarves, δηλαδή είναι κασκόλ που “αγκαλιάζουν” τον λαιμό γύρω γύρω. Αν και τα πρώτα snoods εμφανίστηκαν πριν από πολλές δεκαετίες και κατά διαστήματα έκαναν ξανά την εμφάνισή τους, φέτος είναι η χρονιά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦούστα και μπότες: 7 κομψοί συνδυασμοί για να δοκιμάσετε12.09.2018

Τα πιο ωραία statement & glam snoods τα βρήκαμε σε ένα ελληνικό brand που έχει καταφέρει να “ταξιδέψει” τα προϊόντα του σε όλο τον κόσμο, το Constasy. Ο λόγος που τα επιλέξαμε και που έχει καταφέρει να κερδίσει τα βλέμματα της παγκόσμιας αγοράς, είναι ότι τα snoods του Constasy ξεπερνούν τα όρια της χρηστικότητας ενός απλού basic κασκόλ. Δεν είναι απλώς ένα κομμάτι ύφασμα για να μας κρατάει ζεστούς, αλλά ένα fashion item, ένα κόσμημα, που αυτομάτως κάνει upgrade κάθε outfit και παλτό και μπορεί να φορεθεί day-to-night.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b