MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

7 βήματα που δεν πρέπει να παραλείπετε από το skincare σας μετά τα 40

Μήπως πρέπει να ανανεώσετε τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας; Έχουμε ετοιμάσει μερικά tips που θα μπορούσατε να προσθέσετε στην καθημερινή σας περιποίηση.

Monopoli Team

Λεπτές γραμμές, πρώτες ρυτίδες, κηλίδες – το δέρμα μας όταν αφήνουμε πίσω μας την ηλικία των 30something αρχίζει να τα έχει όλα. Φυσικά και αυτά δεν είναι λόγος να αγχωνόμαστε, αλλά αν μπορούμε να καθυστερήσουμε ή να μειώσουμε την εμφάνισή τους γιατί να μην το κάνουμε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑQuiet quitting και στην ομορφιά; Το trend που θα δώσει boost στην επιδερμίδα σου12.09.2018

Σύμφωνα με δερματολόγους, το δέρμα μετά τα 40 αλλάζει και έχει άλλες ανάγκες από αυτές που είχε μέχρι τότε. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούσατε πριν λίγα χρόνια ίσως να μην είναι πια τόσο αποτελεσματικά στην επιδερμίδα σας και για αυτό δεν φταίνε εκείνα. Πρέπει απλώς να αλλάξετε τη ρουτίνα της περιποίησής σας, καθώς και τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBeauté την Κυριακή: Φτιάχνουμε DIY μάσκα για super λαμπερή επιδερμίδα12.09.2018

Ποια είναι τα βήματα που θα σας χαρίσουν ένα λαμπερό δέρμα και στα 40;

  • Το δέρμα μετά τα 40 συγκρατεί λιγότερη υγρασία, οπότε φροντίστε να ξεκινάτε τη ρουτίνα της περιποίησής σας πάντα με ένα ενυδατικό toner.
  • Κάντε απολέπιση δύο φορές την εβδομάδα. Μέχρι τα 30 γίνεται περισσότερο για τον βαθύ καθαρισμό, αλλά μετά τα 40 βοηθάει και στην κυτταρική ανανέωση – και αυτό είναι κάτι που χρειάζεστε.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr 

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b