MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

6 παραδείγματα διατροφικής κουλτούρας που είναι τοξικά

Η διατροφική κουλτούρα είναι στα μέσα ενημέρωσης. Είναι σε όλο το διαδίκτυο, βρίσκεται στις ομάδες φίλων μας, υπάρχει στην οικογένεια μας.

Πηγή: pexels
Monopoli Team

Η διατροφική κουλτούρα είναι στα μέσα ενημέρωσης. Είναι σε όλο το διαδίκτυο, βρίσκεται στις ομάδες φίλων μας, υπάρχει στην οικογένεια μας. Μερικές φορές είναι εμφανής αφού τη βλέπετε σε μια διαφήμιση τσαγιού αποτοξίνωσης στη ροή σας στο Instagram ή όταν ένας συνάδελφος μιλάει για τη δίαιτά του. Αλλά συχνά, η διατροφική κουλτούρα είναι ύπουλη και δύσκολο να εντοπιστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠοιες τροφές βοηθούν στην καταπολέμηση της κατάθλιψης;12.09.2018

Τι είναι η διατροφική κουλτούρα;

Πριν μπούμε στα παραδείγματα της κουλτούρας της διατροφής, ας καθορίσουμε τι είναι στην πραγματικότητα. Ναι, περιλαμβάνει την κουλτούρα της δίαιτας. Αλλά στην πραγματικότητα, είναι πολύ περισσότερα από αυτό.

Η διατροφική κουλτούρα είναι ένα σύστημα πεποιθήσεων που: Λατρεύει τα αδύνατα σώματα και τα εξισώνει με την υγεία και την ηθική αρετή, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να περάσετε όλη σας τη ζωή σκεπτόμενοι ότι είστε εντελώς λάθος μόνο και μόνο επειδή δεν μοιάζετε με το απίστευτα λεπτό «ιδανικό» σώμα.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b