MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Τα Νούμερα: Ο Γιώργος Μαζωνάκης guest στο νέο επεισόδιο της σουρεαλιστικής μουσικής κωμωδίας της ΕΡΤ

Ο Γιώργος Μαζωνάκης θα εμφανιστεί ως guest star στην κωμική σειρά «Τα Νούμερα» στην ΕΡΤ1.

(Από αριστερά προς δεξιά) Φοίβος Δεληβοριάς, Θανάσης Αλευράς, Γιώργος Μαζωνάκης
Monopoli Team

Ο Τζόναθαν (Μιχάλης Σαραντής) καλεί στην «Νέα Μάντρα» τον Γιώργο Μαζωνάκη, χωρίς να ειδοποιήσει τον Φοίβο Δεληβοριά. Όταν ο τελευταίος το μαθαίνει, ανησυχεί για το πώς θα συνδυαστούν τα δύο διαφορετικά είδη κοινού στα οποία απευθύνονται. Η Δανάη (Άλκηστις Ζιρώ) του δείχνει με πολύ συγκινητικό τρόπο πως έχει πολύ περισσότερα κοινά με τον Μαζώ από όσα νομίζει. Ο Φοίβος πάει ενθουσιασμένος να τον βρει – εκείνος όμως βρίσκεται σε μια περίεργη φάση: θέλει να αλλάξει μουσικό είδος και να γίνει…τζαζίστας, με το όνομα Τζόρτζι Μάτζιο.

Εν τω μεταξύ, ο Θανάσης (Θανάσης Αλευράς) αποκτά μια εμμονή με την ανατολίτικη φιλοσοφία και θέλει με τη βοήθεια μιας γιόγκι να… αιωρηθεί. Και ο Χάρης (Χάρης Χιώτης) παίρνει συνεχώς μυστηριώδεις κλήσεις από την τροχαία για ένα αυτοκίνητο που δεν του ανήκει. Όλα αυτά, φέρνουν ένα απολαυστικό λάιβ στη Μάντρα, όπου το λαϊκό συναντά την τζαζ, ο Θανάσης το αυθεντικό…Γκούτσι φόρεμα και ο Φοίβος γίνεται παρά τη θέλησή του ινφλουένσερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα Νούμερα: Η Νατάσσα Μποφίλιου καλεσμένη στο νέο επεισόδιο της μουσικής κωμωδίας του Φοίβου Δεληβοριά12.09.2018

Μη χάσετε το νέο επεισόδια της μουσικής κωμωδίας καταστάσεων, με στοιχεία σαρωτικής σάτιρας, αλλά και μουσικοχορευτικού θεάματος «Τα Νούμερα», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022, στις 22:00.

Στιγμιότυπα από το τρίτο επεισόδιο

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η σειρά μεταδίδεται στην ΕΡΤ1 κάθε Παρασκευή, στις 22:00.
Όλα τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX μετά τη μετάδοσή τους στην ΕΡΤ1.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b